vievioora 25.11.04, 13:10 mam pytanko - jakie są Wasze opnie o tym nosidełku (przodem i tyłem do mamy)? Mam okazję kupić używane za okazyjną cenę. Do tej pory szukałam Baby Bjorn'a, ale nawet te używane są mimo wszystko za drogie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klubiale1 Re: nosideło Bebe Confort 26.11.04, 19:22 A gdzie masz zamiar go używać i dla dziecka w jakim wieku? Ja miałam nosidełko przodem do mamy i użyłam go tylko 2 razy. Wkładanie do niego dziecka i wyjmowanie nie było zbyt łatwe i wygodne. Wcale mi się nie przydało, a pieniądze zostały wydane. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
vievioora Re: nosideło Bebe Confort 28.11.04, 12:09 Dzięki za odpowiedź. Właściwie - już kupiłam. Nie jest tak wygodny w obsłudze jak mój wymarzony baby bjorn, który oglądałam, ale cena była stanwczo przekonująca. Mam wersję Comfort(?) - przodem i tylem do mamy + śliniaczek, zobaczymy jak wyjdzie w praktyce. Mini jeszcze się nie urodziło, a szukałam rozwiązania alternatywnego dla wózka na spacery w terenie. Wózek mamy raczej miejski (mniejsze koła, ale z amortyzacją) więc szukaliśmy czegoś "terenowego" na spacery, jak wybierzemy się do rodzinki i np na spacer do prawdziwego lasu... Głównym "nosicielem" urządzenia z zawartością będzie Tata... pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś