Dodaj do ulubionych

widzialyscie ?

20.05.06, 01:33
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3356234.html
piekna historia co ?

a ja wczoraj sie pozarlam z M o moje marzenie.... jak bede juz hmmm stara chcialabym pojechac
jako volontariusz www.doctorswithoutborders.org/
a ten facet udowadnia, ze jeden czlowiek MOZE zmienic, on wplynie na zmniejszenie smiertelnosci
dzieci w wypadkach samochodowych a ja chcialabym po prostu pomoc tym, ktorzy cierpia, dzieciom
przede wszystkim.
Obserwuj wątek
    • happiest1 Re: widzialyscie ? 20.05.06, 03:49
      Ja wlasnie rozgladam sie za fotelikiem, chetnie bym taki kupila gdyby byly w
      sprzedarzy, ale to pewnie potrwa troche :)
    • edytkus Re: widzialyscie ? 20.05.06, 05:21
      mysle ze ten fotelik predko do sprzedazy nie trafi, czy niemowlakowi wirujacemu w miejscu z duza
      predkoscia nie zakreci sie zbytnio w glowie (mysle o trwalych urazach). Poza tym jakos trudno mi
      wyobrazic ze mimo wsyzstko w razie zderzenia nie ma szarpniecia. Ma ktos jakies linki do tego fotelika?
    • happy_woman Re: widzialyscie ? 20.05.06, 18:19
      Tak, tez ogladalam i bylam bardzo szczesliwa i dumna ze wygral ze swoim
      pomyslem. SZczegolnie ze bylo to w trosce o dzieci,podyktowane Jego
      wlasnym ,przykrym doswiadczeniem. Na pewno wynalezek ten musi byc jeszcze mocno
      udoskonalony zanim trafi na rynek. Ale skoro akurat to wybrali, widocznie widza
      w tym przyszlosc.
    • azjawusa Re: widzialyscie ? 24.05.06, 00:02
      Wiesz Aniutek-mi czasem przychodza tak fantastczne rzeczy do glowy jesli chodzi
      o ulepszanie produktow dla niemowlakow i dzieci ze jakbym te moje pomysly
      opatentowala to pewnie juz bylabym milionerka,ale tak naprawde to ja tez po
      cichu marze zeby jakos pomoc tym naprade cierpiacym i potrzebujacym maluchom.Ta
      organizacja Lekarze bez granic to jedna z moich niespelnionych marzen.
      • aniutek Re: widzialyscie ? 24.05.06, 01:02
        :)
        niespelnione marzenia zawsze mozna spelnic :=)
        ja pojade tam, na 100% bedzie to za nascie lat ale pojade, zeby szydla z nieba lecialy !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka