us28 01.12.04, 09:23 No własnie - gdzie kupię taniej zabawki chicco czy fisher price. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carminamama Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 01.12.04, 09:30 przyłączam sie , poszukuję sklepów, dużych, z zabawkami firm:Chicco, Fisher Price, Tomy, Tolo, Playschool, itp. niekoniecznie supermarkety a jeśli już to poleccie te w których jest najwiekszy wybór, ceny oczywiście niższe niz w Smyku, ale niekoniecznie najtańsze chodzi o to by zapracowana babcia nie latała po całym mmieście tylko wpadła do 2-3 i zrobiła zakupy....niekoniecznie najdrożej w mieście plizzz, pomóżcie bo musze jej coś podac razem z lista propozycji na prezent a ja wszystko kupuję przez inetrnet(głównie allegro wiec sklepów nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
gucio70 TOLO najtaniej 11.01.05, 12:05 Ja polecam ten sklepik Zabawki TOLO. Jeśli ktoś znajdzie taniej to chętnie poznam adres Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 01.12.04, 10:23 nie jestem z warszawy, ale moze pomoge. sprawdzcie dziewczyny w supermarketach, tam maja firmowe zabawki. jest wam latwiej, bo w moim miescie jest tylko 1 - auchan. ceny sa super w porownaniu z innymi sklepami. np garnuszek f. price'a kosztowal 72 zl, a nie jak np. w smyku 109. duzy wybor, maja liczne promocje - szczegolnie teraz przed swietami. Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 01.12.04, 10:57 Nie ma takiego sklepu Ja polecam Auchan tylko ze warto byc w pierwszym tygodniu promocji bo potem niestety duzo atrakcji schodzi. Na drugim miejscu jest Leclerc - tam zawsze wszystko jest do ostatniego dnia promocji. Niestety wszystkie sklepy typu Smyk i mniejsce sa drogie Jedynie sklepy internetowe pozostaja w konkurencyjnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
katarka Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 01.12.04, 15:24 Posrod hurtowni na Sluzewiu Przemyslowym jest hurtownia Chicco i jeszcze bodajze Smooby (bardzo fajne, kolorowe pastelowe m.in. kuchenki i przedmioty "spozywcze" - plastikowe owoce, warzywa, naczynka, chleby itd.). Kiedys bylo tam duuuzo taniej niz w sklepach, teraz moje dziecko wyroslo i juz tam nie bywam: HURTOWNIA ZABAWEK "LECHRIS" 02-677 WARSZAWA ul. Cybernetyki 7 tel./ fax: + 48 22/ 647-04-66/647-04-67 www.lechris.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 01.12.04, 17:13 A ja tam bylam tydzien temu Taniej o srednio 2-5zl a korki w tych rejonach niemilosierne.Nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
magdalllena Smooby klocki nie polecam 06.12.04, 15:32 Kupiłam zestaw chyba 12 klocków z obrazkami do ułożenia obrazka (dwa obrazki) + elementy do dopasowywania (kształty) tej firmy i nie polecam. Przede wszystkim oba obrazki są tak do siebie podobne, że ja muszę nad każdym elementem dlugo się zastanawiać i porównywać ze zdjęciem na opakowaniu, żeby wiedzieć, który do obrazek, a co dopiero 2 lub 3 letnie dzieckko. Po drugie klocki łączą się tylko jednym bokiem, skąd dziecko ma wiedzieć którym? Próbuje, probuje i nic mu nie wychodzi bo i jak. Bardzo kiepsko pomyslane. Wykonane dość ładnie, ale ogólnie do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 01.12.04, 23:02 Zdecydowanie w hipermarketach! Mozez aktualne promocje sprawdzic w internecie, na stronach www poszczegolnych marketow. Roznice w cenie pomiedzy artykulami w promocji w markecie, a np. w Smyku czy innych tp sklepach dochodza do 100zl! Np. pare dni temu zabawke, kt. kupilismy w Carrefour za 127,50 widzialam w sklepie Dziecko w Blue City za ok. 230zl! Tanio jest tez w Auchan, szczegolnie jak ktos ma konto Skarbonka - ostatnio w piatki byly dodatkowe rabaty (-10%) na wszystkie zabawki (oprocz rabatow z gazetki). aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnysek Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 02.12.04, 08:37 a moze przez internet np smoby, fisher, chicco itp znajdziesz na www.tanimarket.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bartusia25 Re: Gdzie tanie, firmowe zabawki w Warszawie 02.12.04, 16:39 Polecam auchan np. w sklepie firmowym Chicco jezdzidelko lokomotywa kosztuje 190 a w auchanie 119 Odpowiedz Link Zgłoś