Dodaj do ulubionych

chodzik - jeździk Fisher - Price

03.12.04, 21:14
Witam! Chcę kupic mojemu 11 mies. synkowi chodzik - jeździk Fisher Price
(reklama w TV). Jest dosyć drogi, dlatego proszę o opinię. W sklepach są
zapakowane chodziki, wiec widziałam go tylko na obrazku i w TV. Czy warto
kupić??? A może Hipcio tej firmy, a może jeszcze coś innego? Pomocy, bo
Święta tuż tuż. Olka
Obserwuj wątek
    • agnjon Re: chodzik - jeździk Fisher - Price 03.12.04, 21:29
      Mogę powiedzieć coś na temat Hipcia. Mój syn Bartuś (12 miesięcy) właśnie go
      używa i jest zachwycony. Jest wielkim fanem klocuszków edukacyjnych więc Hipcio
      to fajny dodatek.
      Generalnie jest ok., brakuje mu może czegoś pomagającego rodzicom popychać
      malucha który jeszcze sam nóżkami nie sięga i nie umie się odpychać.
      Podsumowując - jesteśmy zadowoleni z zakupu i najważniejsze Bartuś też.
      pozdrawiam
      Agnieszka
    • kj74 Re: chodzik - jeździk Fisher - Price 03.12.04, 21:29
      W Realu jest promocja. Kosztują 199 i można pojeździć, bo są rozpakowane.
      • macyszyn Re: chodzik - jeździk Fisher - Price 06.12.04, 22:16
        W Leclercu za 172 zl!
        www.hipernet24.pl/prodinfo.php?item_id=12924&pkt_id=&pro_id=7373&char_id=
        Pzdr
        mm
    • wmama1 Re: chodzik - jeździk Fisher - Price 04.12.04, 22:19
      My mamy i Hipcia i jeżdzik Fisher - Price. Jedno i drugie jest fajne nasza
      córeczka lubi pojeżdzić w Hipciu ( a ja mam pewnośc ze nie wypadnie) co do
      Fisher to na razie wlacza muzyczkę i urządza dyskotekę trochę też przy nim
      staje codo jeżdzienia to Fisher jest zdecydowanie dla dzieci ok 2 lat -brak
      ograniczników.
      • jarkat04 Re: pytanie do wmama1 04.12.04, 22:47
        Mam pytanie czy hipcio i jeżdzik sprawdzają się jako "pomoc" w nauce chodzenia?
        I który byłby pod tym względem lepszy? Mogę kupić jeden z nich. Proszę o radę
        który wybrać Olka
        • monika_tosia Podciagam... 06.12.04, 22:02
          ... bo też jestem zainteresowanas tym tematem. Czy ten chodzik-jeździk pomoze
          dziecku w nauce chodzenia?
          • joanna1982 Re: W tesco za 165 zł 07.12.04, 13:46
            I zamierzam kupić pod choinke dla 6-cio miesięczniaka. Próbuje już stawiać
            pierwsze kroki i też bym chciała wiedzieć czy pomaga w nauce chodzenia (może
            kupiłabym później ale jest okazja)
        • pandziksa Re: pytanie do wmama1 07.12.04, 15:56
          Chrześnica ma ten jeździk i to moje wnioski.
          Jak dopiero uczyła się chodzić to nie był najlepszy gdyż odjeżdżał do przodu a
          ona nie zawsze nadążyła. Tak trochę później jak już była silniejsza ale jeszcze
          nie chodziła sama tylko przy meblach to go uwielbiała nawet potrafiła sama go
          obrucić jak dojechała do ściany. Chodzik ten później po zsunięciu tych boczków
          jest dobrym odpychaczem ale jeszcze nie teraz 15 miesięcy. Bardzo polecam !!
          • wmama1 Re: pytanie do wmama1 07.12.04, 21:31
            ZGADZAM się. Moja córcia - skończyła 13 mc za nim też nie nadąża. Mimo to lubi
            się nim bawić - wrzuca piłeczki, puszcza muzyczkę.
        • wmama1 Re: pytanie do wmama1 07.12.04, 21:29
          Hiopcio to typowy samochodzik - korzyść dotycząca nauki chodzenia polega na
          tym ,iż dziecko odpychając się do przodu i do tyłu wzmacnia mięśnie nóżek i to
          wszystko. Fishera zas można tak ustawic aby dziecko mogło się go przytrzymać i
          pochodzić a potem gdy dorośnie tak aby mogło siedzieć bez barierek na
          samiochodziku - pojeździć.
          Pozdrawiam
          • aneta76 Re: pytanie do wmama1 09.12.04, 18:46
            Na pudełku jest narysowany rowniez Hipcio w funkcji pchacza. Czy to znaczy ze w tej funkcji sie nie sprawdza i sluzy tylko jako jezdzik?
            • alfredkaa Re: pytanie do wmama1 10.12.04, 12:49
              Ja kupilam wczoraj w Auchan jezdzik Fishera w promocji za 159,99 i jeszcze 20
              zl na konto skarbonka - moim zdaniem to super oferta (gdzie np. w bobomarket
              ten sam jest za 217 zl) . Moja coreczka skonczyla dopiero 8 miesiac , ale mysle
              ze nic nie zaszkodzi jak nie bedzie na poczatku przy nim chodzic , tylko
              poslucha muzyczke czy pobawi sie pileczkami . A promocja jest wlasnie od
              wczoraj !!
    • katebr Re: chodzik - jeździk Fisher - Price 10.12.04, 14:14
      Witam
      Ja mojemu synkowi kupiłam chodzik pchacz ale z firmy little tikes. Jest tańsz
      bo kosztował ok 130 zł i ma regulacje prędkości. Był bardzo zadowolony
      Pozdrawiam Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka