Dodaj do ulubionych

PRZECENY CIUSZKOW

09.12.04, 14:47
Hej,moze bedziemy pisac gdzie juz sa przeceny ciuszkow i w miare mozliwosci
co konkretnie?
W temacie proponuje wpisywac sklep.
Ja narazie nic nie wiem ale w weekend jade do Janek to nadrobie smile
Obserwuj wątek
    • politea25 Re: PRZECENY CIUSZKOW 09.12.04, 17:04
      A ja proponuję jeszcze dodawać miasto, bo nie każdy jest z Warszawy...
      • martael Re: PRZECENY CIUSZKOW 09.12.04, 17:57
        Dyć koleżanka Cubus1 napisała: lokalizacja: Janki. A Janki to już nie Warszawa
        wink))))
        A już bardziej serio i w temacie:
        Jest przecena ubranek w www. Mininiebo ("Świąteczna Okazja")
        Są dwie świąteczne sukieneczki po 59 zł i garniturek zimowy dla chłopca za 99zł.
        Obniżone ze 112 i 206.
    • cubus1 Re: PRZECENY CIUSZKOW 09.12.04, 19:42
      Ale chodzilo mi o sieci sklepow takie jak: Mothercare,H&M,C&A,Zara,Cubus a to z
      tego co wiem jest w kazdym miescie stad nie mialam pomyslu z miastem.
      • hugo6528 Re: PRZECENY CIUSZKOW 09.12.04, 20:27
        niestety w Białymstoku zacofanie i nie ma...
    • lgosia1 Re: PRZECENY CIUSZKOW 09.12.04, 21:40
      w Cubusie kurteczki poobniżane z 90 zł na 64
      • indra2 La Halle 09.12.04, 22:14
        Chyba wszędzie, bo słyszałam, że likwidują. Olbrzymie przeceny 30, 50 a nawet
        70%. Kupiłam dziś synkowi 3 grube sweterki zimowe, dresik, 2 pary ogrodniczek i
        6 par skarpetek, wszystko za 120zł. Synek jeszcze w brzuszku ale okazja była
        super, normalna cena wszystkiego ok 350zł.
        Pozdrawiam
        Aga i Igor 25tc
        • mamakaja Re: La Halle 10.12.04, 14:40
          Czy w Gdańsku lub Gdyni jest sklep La Halle? Jeśli tak, to gdzie? I czy w
          Bydgoszczy w Geancie jeszcze jest La Halle? Dzięki
          • majowamamuska Re: La Halle 10.12.04, 15:45
            w Gdansku La Halle jest w centrum Auchan,
            pozdrawiam
            Aska
            • bea975 Re: La Halle - Gdańsk 10.12.04, 21:36
              Byłam dzisiaj w gdańskim La Halle i radziłabym się pośpieszyć. Przeceny są
              spore: w dziale dziecięcym na odzież zimową (w tym kurtki i kombinezony) - 50%,
              na letnią 70%, ale w kolejce do kasy stałam chyba ze 20 min. Takich tłumów
              jeszcze nie zdażyło mi się w tym sklepie oglądać. W Coccodrillo przecena 25% na
              kurtki z tegorocznej kolekcji.
          • monikam1 Re: La Halle w Bydgoszczy 11.12.04, 20:40
            Jest - ale juz też go likwidują. K\to wie dlaczego?
            Monika
        • pia_ Re: La Halle 10.12.04, 16:06
          Teściowa była przejazdem w Le Halle, ale dla dzieci od 86 w górę nie zostało
          juz tak dużo okazji. Niby obniżki, a jak coś wybrała fajnego, to niestety cena
          okazywała się 100% sad Ale może z powodu pośpiechu coś przeoczyła, chociaż
          znając jej wprawne oko to marna nadzieja.
        • agni71 Re: La Halle 11.12.04, 00:08
          Dzieki dziewczyny za informacje - wybralam sie dzisiaj do la Halle w Tesco przy
          Polczynskiej (Wawa) i kupilam kilka rzeczy w sumie za jakies 120zl. Postawilam
          na najwieksze obnizki (-70%) i tylko takie rzeczy kupowalam. Zaryzykowalam
          kupno letnich ubranek, gl. dla starszej corki (obecnie 2 lata i 3 mies.) Za ww
          sume kupilam urocza lniano-bawelniana sukienke, spodnie, 2 bluzki dla starszej,
          i 1 sukineczke na lato dla mlodszej (obecnie 5 mies.) corki i 3 pary slicznych
          rajstop i 3-pak skarpetek. Na akcesoria (wlasnie typu rajstopki, skarpetki,
          czapki, szaliki) jest promocja: kupujac dwie rzeczy, dwie kolejne (najtansze)
          dostajesz gratis. Na Polczynskiej nie bylo dzisiaj ok. 18.00 tlumow, a wybor
          jeszcze calkiem spory.
          70% znizki jest na rzeczy letnie; zimowe kurtki, sweterki obnizone o 30%. Byly
          nawet ze 2 lub 3 kombinezony-spiworki, ale malutkie, najwiekszy na 3 mies.
          Pytalam w kasie, obnizki maja byc do wyprzedania calosci, wiec pewnie jeszcze
          beda dalej obnizac ceny, tj te rzeczy, co teraz sa ze znizka -30% pewnie
          wkrotce przecenia do 50%...

aga
    • hunke H& M CH Targówek W-wa 10.12.04, 10:53
      Byłam wczoraj, jest obniżka (50%) na malutkie ubranka (roz. 50-80) na koszulki,
      bluzeczki, sukieneczki i nawet kurtki.
      • agni71 Re: H& M CH Targówek W-wa 10.12.04, 23:59
        A moze widzialas czy sa przecenione kombinezony zimowe? Rozm. 74?

aga
    • hunke Re: PRZECENY CIUSZKOW 11.12.04, 10:02
      Niestety nie, jedynie puchowe kurteczki dziewczęce, bordowe w kwiatuszki.
    • mamajulci1 Re: PRZECENY CIUSZKOW 27.12.04, 09:33
      W La Halle w Tesco (Warszawa) sweterek z kapturkiem na 2 latka (ok. 86 cm) 25
      zł., dresik z weluru 30 zł., bluzeczki na lato od 8 do 15 zł. Duży wybór
      ubranek na lato. Czapeczki i rajstopki do -30%. Generalnie obniżki do -70%.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka