wieczna-gosia 02.01.05, 16:09 Cena oczywiscie mi sie nie podoba Ale waga mi sie podoba ) A widzial ktos na zywo zappa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martael Re: Maxi Cosi Zapp 02.01.05, 17:45 Ba, niektórzy to nie tylko widzieli, ale i mają )): forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=17376377&a=17376377 i jeszcze Buzz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=18481347&a=18481347 Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Maxi Cosi Zapp 03.01.05, 00:47 no niestety niestety z opisu widac ze jednak nie ma sie co napalac lepiej zainwestowac w nosidlo Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Maxi Cosi Zapp 03.01.05, 01:16 hej, ja mam zappa i uwazam, ze jest super, ale conajmniej jako drugi wozek (nie jako jedyny!). Mimo kilku jego minusow uzywam go prawie codziennie i to z wielka przyjemnoscia Ja uwazam inwestycje za udana. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Maxi Cosi Zapp 03.01.05, 03:16 pink, popatrz jacy ludzie sa rozni glownie twoj opis mnie zniechecil )))) niestety z malymi koleczkami wypierdkami czujacymi kazda nierownosc ne wytrzymam po kolach o srednicy 40 cm z hakiem. aczkolwiek ja takie awangardy lubie Odpowiedz Link Zgłoś
pinik Re: Maxi Cosi Zapp 03.01.05, 15:42 Hej, ja nikogo nie zamierzalam zniechecac do tego wozka. Zwykle jednak, kiedy pisze o jakims wozku (a szczegolnie jakim nowym, lub mniej popularnym) staram sie napisac wszystkie za i przeciw. To oczywiscie jest dosc indywidualna sprawa, co sie komu podoba, co nie. Ale mysle, ze w ten sposob potencjalne nabywczynie wozka zwroca wieksza uwage na te rzeczy, ktore mnie np. denerwuja. Lepiej zeby wiedzialy o tym wczesniej, bo po pierwszym spacerze jest juz za pozno. Tak wlasnie bylo z kolkami w zappie. I wiesz, to nie chodzi nawet o ich rozmiar, bo jezdze wieloma wozkami z kolkami o podobnych lub nawet mniejszych rozmiarach. Nie wiem, co w nich jest inaczej zrobione, ze jakos tak hucza jak sie jedzie po nierownym. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Maxi Cosi Zapp 03.01.05, 21:35 pink, kompletnie mi nie przeszkadzalyby te huczace kolka. Bardziej chodzilo mi o ich reakcje na rowniutkie chodniki niemieckie. Ja po prostu nienawykla jestem ze mi gdzies kolo wpada bo mi nie wpada po prostu ja z tego co zauwazylam proferuje kompletnie inny model wozkow niz ty Odpowiedz Link Zgłoś
mamami Re: Maxi Cosi Zapp 03.01.05, 22:42 Oj wiecznie młoda i piękna w zyciu się nie przestawisz na te małe kółeczka i jak słusznie zauważyłas z Pinki tez ci sie bedzie trudno zgrac zerknij sobie na mój opis mojego nawego nabytku Maclarena Mac 3, co prawda ma kółeczka tylko 12 calowe ale jest lekusi i fajnie się składa. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=583&w=18791024 Odpowiedz Link Zgłoś