agaklaudia2 12.01.05, 09:41 Czy któraś z was ma chodzik-jeżdzk Fischer P?(nie wiem jak się pisze)Zdaje on egzamin? Zastanawiam się czy warto go kupić.Czy wasze dzieci chętnie z niego korzystają i od którego m-ca on się nadaje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolina_244 Re: Chodzik-jeżdzik FP? 12.01.05, 09:48 czesc tu juz był taki wontek sama go poruszyłam poszukaj sobie bo nie wiem gdzie jest ale mamy chwaliły go pod warunkiem ze dziecko stabilnie stoji i chodzi bo czymajac sie jedze do przodu i upada nie ma zwalniacza Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_io Re: Chodzik-jeżdzik FP? 12.01.05, 09:48 Powiem ci, ze warto. Mimo ceny ) Mój synek dostał go na roczek, kiedy jeszcze nie chodził. Przy nim zasuwał po domu, a po 2 tygodniach sam zaczął chodzić. Teraz ma 15 miesięcy i używa go jako "jeździka". Poza tym uwielbia sobie włączać te melodyjki i tańczy przy nich ) Odpowiedz Link Zgłoś
agaklaudia2 Re: Chodzik-jeżdzik FP? 12.01.05, 11:25 A ja mam wdomu same panele...Pomuszcie znależć gdzie wcześniej był ten temat bo ja dopiero dziś na to wpadłam... Odpowiedz Link Zgłoś