fle_xx 13.08.02, 13:41 Co tak wogóle robił Dźwigała w składzie Pogoni w meczu z Groclinem, skoro dostał Czerwoną kartke w Lubinie?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm Re: Mam pytanie IP: *.warynski.net 13.08.02, 13:42 W Lubinie dostal dwie zolte, wiec mogl grac. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Mam pytanie 13.08.02, 13:49 Gość portalu: mm napisał(a): > W Lubinie dostal dwie zolte, wiec mogl grac. Hola hola... od Kiedy za Czerwoną kartke po 2 żółtych można grać w następnym meczu? Sądziłem że zawodnik pauzuje 1 mecz... Mogłem sie mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Mam pytanie IP: *.warynski.net 13.08.02, 13:53 Jest tak juz bodaj od zeszlego sezonu. Dwie zolte kartki, a w konsekwencji czerwona licza sie sie jako dwie zolte i zawodnik nie pauzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Mam pytanie 13.08.02, 14:14 Gość portalu: mm napisał(a): > Jest tak juz bodaj od zeszlego sezonu. Dwie zolte kartki, a w konsekwencji > czerwona licza sie sie jako dwie zolte i zawodnik nie pauzuje. Aha, dzięki. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Mam pytanie IP: *.nsm.pl / *.nsm.pl 13.08.02, 14:14 Zdaje się, że równiez można się wykupić i odroczyc sobie niejako taka karę. Odpowiedz Link Zgłoś