aspinia 17.01.05, 07:55 mam pytanie do kiedy jezdzi dziecko w spiworku - chodzi mi o wozek spacerowy. Czy dziecko ktore ma powiedzmy roczek czy dwa tez ubieracie w spiworek czy wystarczy kurteczka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinaz25 Re: Spiworek do wozka 18.01.05, 21:54 mój mały ma już 1,5 roczku i nie wożę go w śpiworku bo byłoby mu trochę za ciasno, miej na uwadze fakt, iż takie dziecko ma już na sobie buciki i nie zawsze chce siedzieć w wózku tylko spacerować, a potem wkładać go do śpiworka z brudnymi bucikami..., po prostu ubieram go ciepło, okrywam kocykiem i ochraniaczem na nogi (ochraniaczem z wózka oczywiście). a oto moje SZCZĘŚCIE: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=19538428 Odpowiedz Link Zgłoś
magdaijulia Re: Spiworek do wozka 18.01.05, 22:31 Hej; Moja Julia jeżdzi w śpiworku i kombinezonie, buty ma normalne (tzn nie od kombinezonu), takie do chodzenia ale jeszcze aż tak dobrze nie chodzi więc na razie jeżdzimy bez spacerów poza wózkiem; jak jest zimno (poniżej 0) to zawsze pakuję ją do śpiworka (normalny, nie misiowy) i na to ochranicz ze spacerówki (jeżdzimy PP Atlantico), oczywiście ma kombinezon, buciki zimowe i rajstopy ze skarpetami; jeżeli dziecko się nie rusza to musi być cieplej ubrane bo wtedy nie zmarźnie Odpowiedz Link Zgłoś