qlerka 20.01.05, 14:03 Proszę o opinie! Czy jest wygodny w użytkowaniu i czy opłaca się kupić akurat ten model bebecara? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kulju Re: Bebecar M city 22.01.05, 20:56 Ja mam do sprzedania zupelnie nowiutkiego. Jesli bylabys zainteresowana... Cena 1800 (normalna w sklepie okolo 2300) kulju@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
qlerka Re: Bebecar M city 22.01.05, 21:39 A dlaczego chcesz sprzedać nowy wózek? Na razie jestem na etapie poszukiwania opinii na temat tego modelu...więc za wszelkie uwagi będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewcikm Re: Bebecar M city 22.01.05, 23:10 Cena cennikowa M city, to 2388 zł, ale jest promocja (do końca maja www.godex.com.pl/prezent_szkolarodzenia.htm) i jak masz zaswiadczenie ze szkoły rodzenia, to oszczędzasz 400 zł, czyli płacisz 1988. Polecam negocjacje ze sklepami sprzedającymi te wózki (chyba im sklep mniejszy tym łatwiej negocjować, najlepiej z właścicielem), można jeszcze coś utargować 2-8%. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kulju Re: Bebecar M city 24.01.05, 20:27 sprzedaje, bo niestety to byl prezent dla siostry, ktora nie donosila ciazy... W przeciwnym razie bym nie sprzedawala. My mamy juz kilka wozkow i kolejny nie jest po prostu mi potrzebny. Opinia nie moge sie podzielic, bo tylko go rozpakowalam...natomiast z drugiej reki to podobno rewelacyjny wozek. Ale nam juz sie nie przyda. Odpowiedz Link Zgłoś