izabela1976 19.02.05, 23:55 Gdzie można kupić takie duże plastikowe (z zamknięciem) pudełko na zabawki dziecka? Ile taka impreza kosztuje? Czy można kupić przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotadu Re: Pudełko na zabawki 20.02.05, 08:56 my kupiliśmy taką skrzynie ( skrzynia Pirata ) w tesco widziałam tez takie w geancie - kosztowała chyba 22zł bardzo polecam duża i pakowna - moja mała polubiła sprzątanie Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Pudełko na zabawki 20.02.05, 09:41 Można kupić w Ikea, różne rodzaje. Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: Pudełko na zabawki 20.02.05, 14:37 www.tomi.com.pl/ w sklepie Tomi mają pudła- chomiki o wymiarach: 572x359x286mm w cenie 43 zł. producentem tych pudeł jest firma Formik i u nich też można kupić wysłykowo, ale są dość wysokie koszty transportu. www.formik.com.pl/detal.htm Mam takie 2 pudła i są super. Większe niż te w IKEI. Mają kółka i dziecko przeciąga pudło po pokoju. Można je ustawiać jedno na drugim. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
noico Ikea 21.02.05, 14:55 najlepsze pojemniki są w Ikei. Zwłaszcza białe (lub kolorowe) przeżroczyste. super sprawa, bo wszystko widać, wiadomo co jest w środku. kosztują ok. 15 zł z pokrywką. polecam Odpowiedz Link Zgłoś