sowizdrzal 24.02.05, 23:47 Czy moze orientujecie sie gdzie mozna dostac kosz wiklinowy do spania (bez kolek)w 3miescie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkast Re: kosz wiklinowy do spania 25.02.05, 09:50 Ja kupiłam taki kosz na kółkach na allegro. Co prawda jeszcze go nie używaliśmy, bo jestem w 38 tyg ciąży, ale wygląda ładnie. Dobrze wykończony, do tego komplet pościeli i powłoczek z baldachimem. Koszyk jest na kółkach więc możesz jeżdzić nim po całym mieszkaniu. Szukaj na allegro sprzedawcy lewandzio, wózek-łóżeczko z wilkiny. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: kosz wiklinowy do spania 25.02.05, 17:55 ja równiez kuplam kosz u tego sprzedawcy .jest super i ma bardzo przystepna cene i jest kilka wzorow do wyboru.polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
annulak Re: kosz wiklinowy do spania 25.02.05, 20:42 Na www.waldin.pl ma kosze,ale kolach,wystawial je razem z posciela itd za 100zl,teraz nie ma,ale pytalam i powiedzial,ze niebawem wystawi ,bo szly jak woda.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: kosz wiklinowy do spania 28.02.05, 09:46 zaglądałam na tę stronę .. na allegro wcześniej widziałam tylko te z baldachimem a strasznie podobają mi się te z budką zwłaszcza model 1205 - ciekawe czy te też wystawi i za jaka cenę ... muszę taki mieć www.waldin.pl/1205.htm Odpowiedz Link Zgłoś
curieuse Re: kosz wiklinowy do spania 25.02.05, 23:32 Nie wiem jaki kosz cię interesuje. Ja zakochałam się w koszach, które mają w sklepach Chicco i zapowiedziałam, że nie urodzę bez kosza )) Ten mój ukochany kosz teraz sprzedaję. Zapraszam na moją aukcję. Może spodobaa ci się? www.allegro.pl/show_item.php?item=43376200 Pozdrawiam! Mama 3-miesięcznego Mikołajka Odpowiedz Link Zgłoś