aneta112 01.03.05, 09:10 Witam Niedlugo moj synek skonczy 2-latka i mam kupic prezent dla niego od babci.Poradzcie co mozna kupic, bo od nas dostanie rowerek. Pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teresai33 Re: co dla 2-latka na urodziny 01.03.05, 16:25 Podpinam się pod ten wątek, bo muszę kupić prezent dla jednej przeuroczej dwulatki i na razie zero pomysłów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: co dla 2-latka na urodziny 02.03.05, 08:19 znikopis ale koniecznie ze stempelkami Odpowiedz Link Zgłoś
teresai33 Re: co dla 2-latka na urodziny 02.03.05, 11:11 Dziękuję! Może ktoś ma jeszcze jakieś fajne pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: co dla 2-latka na urodziny 02.03.05, 12:46 fajne klocki jakąś farmę ze zwierzatkami drewnianą układankę albo puzle maxi kolorowanke i jakieś super kredki Odpowiedz Link Zgłoś
monika19782 Re: co dla 2-latka na urodziny 02.03.05, 12:50 kasę sklepową i trochę plastikowego jedzonka może jakiś instrument muzyczny np gitarę na baterie kasete lub płyte z ulubionymi bajkami np. teletubisie kubus puchatek magnetofon z mikrofonem - może nagrywac swój głos zestaw małego lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
mama-misia Re: co dla 2-latka na urodziny 02.03.05, 13:30 My kupiliśmy synkowi taki fajowy samochód z różnymi przyciskami, otwieranymi na kluczyk drzwiami, liczydłem i innymi bajerami koniecznie chciałam żeby zabawka wydawała jakieś dzwięki, zabawka z firmy MY BABY kosztowała ok. 60zł, jest taki samochód i domek. Odpowiedz Link Zgłoś
brygida7 Re: co dla 2-latka na urodziny 02.03.05, 16:49 Slyszalam ostatnio od znajomej, ze mala dwulatka byla bardzo zadowolona z telefonu (taki z pokoju do pokoju). Podobno na poczatku nie wiedziala po co taki telefon ale chwile pozniej odbierala telefony od swoich rodzicow i sprawilo jej to ogromna frajde. Odpowiedz Link Zgłoś