Dodaj do ulubionych

x-lander x3 - watpliwości

03.03.05, 17:34
Tak sie zastanawiam nad x-landerem x3. Mam jednak pewne watpliwosci . Dzidzia
urodzi sie ok 20 czerwca, jak bedzie miala 5 miesiecy to bedzie koniec
listopada , wiec napewno bedzie juz jezdzic w kombinezonie , w ktorym sie juz
pewnie do gondoli nie zmiesci. I tutaj jest problem , czy takiego maluszka
przenosic do spacerowki (przeciez nie musi jeszcze siedziec), a poza tym
spacerowki sie nie przekalada i nie mozna obserwowac dziecka (co jest chyba
istotne przy takim maluszku). Moze powinnam zrezygnowac z zakupu tego wozka .
Obserwuj wątek
    • joanna266 Re: x-lander x3 - watpliwości 03.03.05, 17:58
      ja równiez zamierzam kupic ten model wózka.termin mam na 24 kwietnia.gondola w
      tym wózku faktycznie nie jest wielka ale wydaje mi sie ok na te pierwszych
      kilka miesiecy,natomiast spacerówka rozkladana jest na plasko jest dosc szeroka
      i mozna ja montowac przodem lub tylem w kierunku jazdy.wic mysle ze to powinno
      rozwiac twoje obawy.pozdrawiam Joanna
      • kwap25 Do joanna266 03.03.05, 18:09
        W zadnym X-Landerze spacerowki nie mozna montowac tylem i przodem sad niestety.
        Montaz spaacerowki tylo jak na zdjeciach czyli oczka dzieciatka zwrocone w
        kierunku jazdy. Pozdrawiam.
        • kapoosta Re: Do joanna266 03.03.05, 21:23
          to prawda, dziecko patrzy zawsze do przodu
        • joanna266 Re: Do joanna266 04.03.05, 11:52
          dziewczyny na 100% widzialam w sklepie swiat dziecka ze spacerowke mozna
          montowac w obu kierunkach i jest to rowniez jeden z powodow dla ktorych
          zdecydowalam sie na ten wozek.pozdrawiam joanna
          • kwap25 Re: Do joanna266 04.03.05, 13:43
            W takim razie to nie byl X-Lander. Jesli spacerowke w X-Landerze X3 da sie
            zamontowac tylem i przodem to sprzedam Ci ja za 870 zł, a gratis dorzuce
            gondole, folie przeciwdeszczowa i adpter do gondoli a wszystko wysle na moj
            koszt.
            Pozdrawiam.
            • joanna266 Re: Do kwap25 04.03.05, 15:26
              do dosc pochopna decyzja z twojej strony ale skoro twoja propozycja jest
              prawdziwa to podaj blizszy opis swojego wózka tzn kolor itd.podaje ci rowniez
              telefon do sklepu w ktorym zamówilam wózek firmy implast X lander 3 ze
              spacerówka montowana w obu kierunkach jazdy tel (22)825 10 70 lub 825 29
              44.oczywiscie jestem zainteresowana twoja propozycja smile)))))
              • kwap25 Re: joanna266 04.03.05, 16:02
                Witam !
                W tym momencie trafilas na naprawde niekompetentnych sprzedawcow, generalnie
                odradzam sklep, bo jesli probuja sprzedac Ci cos czego niema to mozesz miec
                naprade niezle problemy np. przy reklamacjach.
                A teraz do rzeczy:
                Taki wozek jak "implast X lander 3" nie istnieje. Widocznie komus pomieszaly
                soe dwie firmy Implast www.implast.com.pl/
                i X-lander www.x-lander.com/. Przpuszczam, ze sprzedadza Ci Implasta
                Drivera 3XL, gdzie faktycznie jest mozliwosc zmiany polozenia spcerowki, ae w
                wczesniejszych postach o Implascie nie napislas ani slowa dopiero teraz pojawia
                sie "implast X lander 3"
                Tak wiec moja propozycja nie byla pochopna, tylko w dosc specyficzny sposob
                chcialem zwrocic uwaga na to zeby nie wierzyc w wszystko to co mowi Pan lub
                Pani w sklepie.
                Pozdrawiam.
      • kaskasa1 Re: x-lander x3 - watpliwości 15.04.05, 13:26
        w X3 spacerówka nie rozkłada się na płasko !!
    • dorata Re: x-lander x3 - watpliwości 03.03.05, 22:38
      Mam xlandera x3 i spacerówkę montuje się tylko przodem do kierunku jazdy.
      Natomiast w gondolce 5 m-czna dzidzia mieści się w śpiworku i zimowym
      kombinezonie (choć nie jest jej luźno). Moja córcia ma 5,5 m-ca i jeszcze
      jeździ w gondoli. Myślę, że jeszcze miesiąc spokojnie się do niej zmieści, a
      potem przesiądziemy się do spacerówki.
      • kinga3 Re: x-lander x3 - watpliwości 03.03.05, 23:30
        Ja mam Quinny Freestyle 3XL, ale X-Lander był moją opcją rezerwową.
        Moja koleżanka wozi z ogromnym powodzeniem maluszka już od końca 3 miesiąca w
        spacerówce rozkładanej prawie na płasko, i przodem do kierunku jazdy. W niczym
        to nie przeszkadza ani mamie, ani dziecku.
        Pomyśl też o tym, że parę lat temu dzieci nie miały takiego wyboru, i też
        jeździły wygodnie i dobrze się rozwijały. Wydaje mi się, że to producenci
        kreują potrzeby. Jeśli dziecko np. nigdy nie jechało wózkiem z pałąkiem, jak
        może nie lubić wózka bez pałąka?
        • lesia28 Re: x-lander x3 - watpliwości 04.03.05, 11:44
          Dziekuje za odpowiedzi. Nie do konca jestem jeszcze przekonana, ale chyba
          zakupimy jednak ten wozek.
      • lesia28 do doroty 04.03.05, 11:45
        Jak duza urodzila sie twoja coreczka i jaka jest teraz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka