asiek31 07.03.05, 21:08 Możecie mi dziewczyny napisać czy kupując wózek Inglesina Magnum otrzymalyście w komplecie pompkę do kół. My dzisiaj odebraliśmy wózeczek i nie wiem czy mam się upominać o pompkę czy nie? Asia i Pływaczek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jania22 Re: Pompka do kół Inglesiny??? 07.03.05, 21:39 jak najbardziej upomnijcie sie bo powinna byc. Odpowiedz Link Zgłoś
bartusia25 Re: Pompka do kół Inglesiny??? 08.03.05, 00:12 Powininna być przymocowana do koszyka na zakupy. My też nie dostaliśmy tej pompki, nie wiedzieliśmy w ogóle, że powinna być przy wózku. Dowiedzieliśmy się po dwóch latach. Odpowiedz Link Zgłoś
j_aga Re: Pompka do kół Inglesiny??? 08.03.05, 09:25 Upominaj się! My co prawda kupowaliśmy wózek prawie 3 lata temu, ale też dostaliśmy go bez pompki. Na szczęście wysłałam męża do sklepu i okazało się , że pomka powinna być. Odpowiedz Link Zgłoś
bartusia25 Re: Pompka do kół Inglesiny??? 08.03.05, 10:23 To kupowaliśmy prawie w tym samym czasie bo mój Bartek jest młodszy od Twojego synka o jeden dzień. Pozdrawiam, Dorota Odpowiedz Link Zgłoś