hiko 13.03.05, 13:08 Chcemy kupić synkowi(2 lata) łóżko kształcie samochodu,ale niestety nie mam pojęcia gdzie można takie kupić i w jakiej cenie.Czy w ogóle warto?zależy nam żeby mały odzwyczaił się spać z nami.proszę o rady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dagma1 Re: łóżko-samochód 13.03.05, 15:04 widzialm na allegro, b.fajne sprowadzane z USa. nie wiem jak sie sprawuje, bo nasz synek jescze za maly na taki wynalazek Odpowiedz Link Zgłoś
k.ziomek Re: łóżko-samochód 13.03.05, 15:38 Witam!! My też kupiliśmy takie łóżko dla naszej córki. Sprawdziło się w 100%. Tylko, że u nas dodatkowo wchodziło odstawienie od cycusia. Dzięki temu zakupowi Ola odzwyczaiła się i od cycusia i od spania z mamą. Jest bardzo zazdrosna o swoje łóżeczko i nikomu nie pozwala do niego wejść. Ja polecam, naprawdę rewelacja a do tego powód do dumy przed innymi maluchami. My kupiliśmy to łóżko używane więc nie wiele nas kosztowało. Teraz na Allegro są po niecałe 900zł i myślę że to bardzo dobra cena. Są jeszcze inne fajne modele i można je obejrzeć na stronie www.remi.home.pl/index.php. Sama chciałabym takie mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
chrenata Re: łóżko-samochód 14.03.05, 19:47 w katalogu firmy leomark jest takie - niebieskie. szukaj na www.leomark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
klubiale1 Re: łóżko-samochód 15.03.05, 13:38 Są w sklepie internetowym bobo: www.bobo.pl/produkt.php?id=686 Odpowiedz Link Zgłoś