agusia_o 16.03.05, 14:04 Mieszkam koło WARSZAWY i bardzo potrzebuję spacerówki takiej zwykłej, baz żadnych tam wydziwień ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiczek Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 00:28 ja mam pliko matic szaro zolte. minus taki ze przy szwie przy nozkach rozerwala sie tapicerka ale na pewno da sie naprawic Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 08:20 fajnie, a gdzie mieszkaasz, przyjade z mężem Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 13:50 dodam ze jest w stanie dobrym dobry-, to wozek mojej kolezanki ktory chce oddac. jset po 1 dziecku ale dosc czesto uzytkowany. myslalam zeby oddac go za symboliczne 100 zl...jesli ci pasuje napisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 14:19 bardzo dziękuję za zainteresowanie, ale nie stać mnie na taką sumę, prosząc o wózek w domyśle mam przyjmę w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o bardzo AKTUALNE 18.03.05, 14:07 dalej bardzo potrzebuje spacerówki (tzn mój syn) takiej zwykłaj, prostej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ela80 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 18.03.05, 14:38 sorki,ale mnie troszkę rozśmieszyła ta dyskusja.Ładna mi to symboliczna suma...100zł).Mozna od razu napisać,ze sprzedasz wózek,a nie oddasz (oddac to za darmo).Agusia_o, jest forum "oddam, przyjmę"-tam możesz się ogłosić,może tam ktos sie odezwie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 18.03.05, 14:58 prykro mi, ale tam (tj oddam/ przyjmę) nikt własnie mi nie odpisywał... dlatego napisałam tutaj i czekam, może komuś zalega taka spaceróka w garażu ... Odpowiedz Link Zgłoś
renia73 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 20.03.05, 20:14 Mam do oddania spacerówke parasolke - czy jesteś jeszcze zainteresowana? Pozdrowienia, Renata Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 09:04 tak i to bardzo jestem zainteresowania, możesz mi powiedzieć coś więcej...? Odpowiedz Link Zgłoś
renia73 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 13:03 Zwykła parasolka "marco sleepy" - uzywana 1,5 roku, kółka malutkie, oparcie regulowane, rozkłada się tak, że dziecko może spac, kolor głównie granatowy - ale są jasniejsze wzory (pszczoły), tapicerka wymaga uprania. Jest daszek (od słońca od deszczu), który się zdejmuje i składa. Mieszkam w W-wie Włochy - mozna przyjechac obejrzec! Odpowiedz Link Zgłoś
renia73 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 13:12 Bardzo podobny - zamiast misiów są podobnej wielkości pszczoły: familyshop.com.pl/TOWARY/Marco/2003/Sleepy/cascais.jpg Renia tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;16;31/st/20050611/dt/6/k/5836/preg.png Odpowiedz Link Zgłoś
agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 13:26 Reniu, co byś chciała za ten wózek, mi sie bardzo podoba, może być poza tym nie stec nas na inny, dlatego przyjme każdy dar Odpowiedz Link Zgłoś
emiczek Re: napisałam na prive 22.03.05, 14:43 wszystko jest kwestia dogadania. nie napinam sie zeby sprzedac, choc chcialam za niego chociaz tyle ile podalam. aga jesli chcesz mozemy sie dogadac i oddam ci ten wozeczek. nie zalezy mi szczegolnie zeby na sile go sprzedac jesli moze sie przydac komus kto potrzebuje a nie stac go na to. Odpowiedz Link Zgłoś