Dodaj do ulubionych

...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARASOLKĘ

16.03.05, 14:04
Mieszkam koło WARSZAWY i bardzo potrzebuję spacerówki takiej zwykłej, baz
żadnych tam wydziwień ... pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • emiczek Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 00:28
      ja mam pliko matic szaro zolte. minus taki ze przy szwie przy nozkach rozerwala
      sie tapicerka ale na pewno da sie naprawic
      • agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 08:20
        fajnie, a gdzie mieszkaasz, przyjade z mężem
        • emiczek Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 13:50
          dodam ze jest w stanie dobrym dobry-, to wozek mojej kolezanki ktory chce
          oddac. jset po 1 dziecku ale dosc czesto uzytkowany. myslalam zeby oddac go za
          symboliczne 100 zl...jesli ci pasuje napisz na priv
          • agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 17.03.05, 14:19
            bardzo dziękuję za zainteresowanie, ale nie stać mnie na taką sumę, prosząc o
            wózek w domyśle mam przyjmę w prezencie
    • agusia_o bardzo AKTUALNE 18.03.05, 14:07
      dalej bardzo potrzebuje spacerówki (tzn mój syn) takiej zwykłaj, prostej....
    • ela80 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 18.03.05, 14:38
      sorki,ale mnie troszkę rozśmieszyła ta dyskusja.Ładna mi to symboliczna
      suma...100złsmile).Mozna od razu napisać,ze sprzedasz wózek,a nie oddasz (oddac to
      za darmo).Agusia_o, jest forum "oddam, przyjmę"-tam możesz się ogłosić,może tam
      ktos sie odezwie.Pozdrawiam
      • agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 18.03.05, 14:58
        prykro mi, ale tam (tj oddam/ przyjmę) nikt własnie mi nie odpisywał... dlatego
        napisałam tutaj i czekam, może komuś zalega taka spaceróka w garażu ...
    • renia73 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 20.03.05, 20:14
      Mam do oddania spacerówke parasolke - czy jesteś jeszcze zainteresowana?
      Pozdrowienia, Renata
      • agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 09:04
        tak i to bardzo jestem zainteresowania, możesz mi powiedzieć coś więcej...?
        • renia73 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 13:03
          Zwykła parasolka "marco sleepy" - uzywana 1,5 roku, kółka malutkie, oparcie
          regulowane, rozkłada się tak, że dziecko może spac, kolor głównie granatowy -
          ale są jasniejsze wzory (pszczoły), tapicerka wymaga uprania. Jest daszek (od
          słońca od deszczu), który się zdejmuje i składa. Mieszkam w W-wie Włochy -
          mozna przyjechac obejrzec!
        • renia73 Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 13:12
          Bardzo podobny - zamiast misiów są podobnej wielkości pszczoły:
          familyshop.com.pl/TOWARY/Marco/2003/Sleepy/cascais.jpg
          Renia

tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;16;31/st/20050611/dt/6/k/5836/preg.png
          • agusia_o Re: ...i może ma ktoś do ODDANIA SPACERÓWKĘ PARAS 21.03.05, 13:26
            Reniu, co byś chciała za ten wózek, mi sie bardzo podoba, może być poza tym nie
            stec nas na inny, dlatego przyjme każdy dar
          • agusia_o napisałam na prive 21.03.05, 13:30
            • emiczek Re: napisałam na prive 22.03.05, 14:43
              wszystko jest kwestia dogadania. nie napinam sie zeby sprzedac, choc chcialam
              za niego chociaz tyle ile podalam.
              aga jesli chcesz mozemy sie dogadac i oddam ci ten wozeczek.
              nie zalezy mi szczegolnie zeby na sile go sprzedac jesli moze sie przydac
              komus kto potrzebuje a nie stac go na to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka