kasia_zuzka Re: wózek parasolka 18.03.05, 19:25 chyba wysłałam bez treści, a więc się poprawiam... Drogie emamy, planuję na wiosnę zakup wózka parasolki, proszę o opinie i rady a może któraś z Was ma Chicco ct05? pozdrawiam Kasia i Zuzia (26.11.03) Odpowiedz Link Zgłoś
tynka11 Re: wózek parasolka 18.03.05, 19:51 to może i ja sie tu podłącze zeby nie mnozyc wtątków! tez myślałam o zakupie parasolki! zastanawiałam sie nad Atlantiko pp - ponoc warte każdej złotówki ale ta cena, oglądałam Inglesine ZIPPY - fajniutka tez troche droga pona tysiąc zł, i ostatnio patrzałam na GRACO Quatro Tour- cena przystepna, wygląd ładny ale jak z funkcjonalnością???? Drogie emamay wypowiedzcie sie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
cubus1 Re: wózek parasolka 18.03.05, 20:00 No to aby nie mnożyć wątków wpiszcie nazwę wózka do wyszukiwarki )) Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: wózek parasolka 18.03.05, 20:01 PP Atlantico i Graco Quatro Tour to nie są wózki parasolki tylko duże spacerówki. Tu na forum wiele mam wypowiadało się już w ostatnim czasie na temat wózków-parasolek, proponuję wpisać w wyszukiwarkę nazwe wózka lub po prostu słowo" parasolka". Wiele mam polecało: Inglesinę Swift, Bebe Confort Allegro, Maclaren, (to takie małe parasolki dla dziecka powyzej roku ) lub większe parasolki z lepszą amortyzacją i bardziej zabudowane: PP Pliko P3, Inglesina Max lub Zippy, ABC Design Tempo Light- to dla dzieci od 6 miesiąca . Dużo mam narzekało na wózki Chicco i Graco jako często psujące się. Odpowiedz Link Zgłoś