Dodaj do ulubionych

Wózek firmy MATPOL

19.03.05, 10:04

Czy ktos moze jezdzil tym wózkiem? jesl tak to jakie spostrzezenia i opinie?
bede wdzieczna za kazda.
POzdr
magda
Obserwuj wątek
    • kropka1907 Re: Wózek firmy MATPOL 20.03.05, 14:19
      Niestety nie widziałam takiego wózka i nie znam nikogo kto by takim jeździł,
      ale bardzo podobne są wózki firmy Wiejar (model meteor) Ty chyba jesteś ze
      Szczecina?. Meteory oglądałam w "Kajtusiu" na Ku Słońcu i muszę powiedzieć, że
      wózek robi bardzo dobre wrażenie, jest solidny, stabilny, baaaardzo duży wybór
      kolorów i cena przyzwoita (ok 650 zł, za 699 był model "lux"). Wózki dobrze się
      sprzedają i podobno nie ma reklamacji. Sama zastanawiałam się nad jego kupnem
      ale ostatecznie kupiłam jędrocha pati (mimo różnych opinii na forum).

pozdrawiam
      • mazuba Re: Wózek firmy MATPOL 20.03.05, 16:21

tak jestem ze sz-na i od dawna mam upatrzony tutek sebek lucas ( w ich sklepie
        internetowym 599) ale przez przypadek znalazlam ten na allegro prosto od
        producenta i w sumie ma w ofercie wszystko co mnie interesuje za 519 juz z
        dostawa, gwarancja itd a jeszcze do tego jest jeden super kolorsmile ciemna
        sliwka,w ktorym sie po prostu zakochalamsmile
        stad moje pytanie. nigdzie nie widzialam tych wozkow (ani w sklepie ani w
        hipermarketach) a podobno robia je juz od 10 lat. stad moje pytanie
        dzieki za podpowiedz z tym sklepem (j anie moge tam dojechac bo ciagle cos: a
        to skurcze a to czop, ale jsli do jutra wytrzymam to chyba tam podjade).
        pozdr serdecznie
        magda
    • mazuba Re: Wózek firmy MATPOL 22.03.05, 11:41

up
      chcialabym go kupic w tym tygodniu. moze jednak ktos zna ten wozek?
      bede wdzieczna za opinie.
      pozdr
      magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka