mazuba 19.03.05, 10:04 Czy ktos moze jezdzil tym wózkiem? jesl tak to jakie spostrzezenia i opinie? bede wdzieczna za kazda. POzdr magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropka1907 Re: Wózek firmy MATPOL 20.03.05, 14:19 Niestety nie widziałam takiego wózka i nie znam nikogo kto by takim jeździł, ale bardzo podobne są wózki firmy Wiejar (model meteor) Ty chyba jesteś ze Szczecina?. Meteory oglądałam w "Kajtusiu" na Ku Słońcu i muszę powiedzieć, że wózek robi bardzo dobre wrażenie, jest solidny, stabilny, baaaardzo duży wybór kolorów i cena przyzwoita (ok 650 zł, za 699 był model "lux"). Wózki dobrze się sprzedają i podobno nie ma reklamacji. Sama zastanawiałam się nad jego kupnem ale ostatecznie kupiłam jędrocha pati (mimo różnych opinii na forum). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: Wózek firmy MATPOL 20.03.05, 16:21 tak jestem ze sz-na i od dawna mam upatrzony tutek sebek lucas ( w ich sklepie internetowym 599) ale przez przypadek znalazlam ten na allegro prosto od producenta i w sumie ma w ofercie wszystko co mnie interesuje za 519 juz z dostawa, gwarancja itd a jeszcze do tego jest jeden super kolor ciemna sliwka,w ktorym sie po prostu zakochalam stad moje pytanie. nigdzie nie widzialam tych wozkow (ani w sklepie ani w hipermarketach) a podobno robia je juz od 10 lat. stad moje pytanie dzieki za podpowiedz z tym sklepem (j anie moge tam dojechac bo ciagle cos: a to skurcze a to czop, ale jsli do jutra wytrzymam to chyba tam podjade). pozdr serdecznie magda Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: Wózek firmy MATPOL 22.03.05, 11:41 up chcialabym go kupic w tym tygodniu. moze jednak ktos zna ten wozek? bede wdzieczna za opinie. pozdr magda Odpowiedz Link Zgłoś