Dodaj do ulubionych

fotelik 9-36 kg bebe confort

22.03.05, 15:40
Witam, czy ktores z Waszych dzieci uzywa tego fotelika? Moja coreczka ma
jeszcze ten 9-18 kg, ale jak mlodsza latorosl wyrosnie z 0-9 kg, chcemy go
przesadzic do fotelika coreczki, a Jej kupic nowy. Widzialam w sklepie ten
wiekszy i zastanawiam sie czy go kupic - co prawda mamy jeszcze troche czasu,
bo Franio ma niecale 2 tyg, ale juz zaczelam sie rozgladac. Nie wiem, jak
cenowo wyglada to w PL, tutaj kosztuje on 139 euro. z gory dziekuje za
pomoc.pozdrawiam
Ania Paula i Franio
Obserwuj wątek
    • mamawiktorki Re: fotelik 9-36 kg bebe confort 22.03.05, 22:29
      Mówisz o Trianosie ja własnie go kupiłam .Narazie mamy Eliosa bo mała jeszcze
      ledoo bo ledwo ale sie miesci.Mysle ze fotelik jes super ma bardzo fajne pasy i
      jest dobrze wyprofilowany no i wystarczy juz do końca jazdy dziecka w foteliku.
      Pozdrawiam
      Justyna
      • agni71 Re: fotelik 9-36 kg bebe confort 22.03.05, 22:48
        Widze, ze masz podobny problem z fotelikami, jak ja mialam niedawno. Mlodsza
        corka ma teraz 8,5 miesiaca, wazy ok. 9 kg, a ze jest "barczysta" to w
        kombinezonie jest jej juz za ciasno w tym pierwszym foteliku. Starsza corka ma
        2,5 roku, teraz jezdzi w Maxi Cosi Priori (9-18 kg), ale poniewaz wazy dopiero
        ok. 12,5 kg nie moge jej jeszcze przesadzic do fotelika od 15 kg. Juz mi to
        wszystko zaczelo spedzac sen z powiek, jak rozwiazac kwestie fotelikow, zeby
        ich nie nakupowac zbyt wielu, zeby byly bezpieczne itd.
        Juz bylam zdecydowana na Play Beat dla mlodszej, ale jednak zdecydowalam sie
        (dobre wyniki crash testow!) na bardzo zachwalanego na forum Kiddy Life Plus (9-
        36 kg).
        I tak: w Kiddy bedzie teraz jezdila mlodsza corka (w pozycji najbardziej
        rozlozonej), a kiedy starsza wyrosnie z Priori - zamienia sie fotelikami. Na
        koniec starsza albo juz bedzie siedziala bezposrednio na fotelu samochodowym
        albo dostanie podkladke pod pupe, a mlodsza znowu przesiadzie sie do Kiddy.
        Moze tez rozwazysz podobne rozwiazanie. Mnie przekonaly wyniki testow, bo
        wczesniej bylam sceptyczna co do tego fotelika.

aga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka