slft 22.03.07, 19:55 Bardzo lubię całować, lizać i gryżć kobiece stópki, a Wy co lubicie ? Pozdrawiam Was wszystkie ! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jarooskoop Re: Moje drogie panie IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.07, 22:07 O Stary, nie jestem co prawda panią, ale też to uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melisa Re: Moje drogie panie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:42 Nawet jak są brudne, śmierdzące i twarde jak podeszwa? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroskoop Re: Moje drogie panie IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.07, 22:46 Nie ładnie, nie ładnie tak obrzydzać. Nie wierzę, że jeśli jesteś kobietą nie chciałabyś aby facet wymasował ci stopy językiem. No chyba że masz je brudne, śmierdzące itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nietykalna123 Re: Moje drogie panie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.07, 22:51 O ludzie, ja chcę takiego faceta, który będzie mi lizał stopy! Może powinnam dać ogłoszenie do gazety? "Pani szuka pana" do lizania nóżek i nie tylko", haha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroskoop Re: Moje drogie panie IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.03.07, 23:01 uważaj bo zwabisz jakiegoś sado-maso Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Moje drogie panie 23.03.07, 13:59 ode mnie byś dostał z buta bo mam łaskotki;) Odpowiedz Link Zgłoś