dagma1 30.03.05, 22:27 witam chcialbym sie wybrac na te gielde po ciuszki dzieciece,ale nie wiem czy warto i dokladnie kiedy ona sie odbywa dzieki za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczkama Re: NAMYSLOWSKA-gielda 03.04.05, 14:57 Ta giełda to jest rewelacja, mieszkam obok i jestem uzależniona. Sobota niedziela tak do 13 gdzieś ale najlepiej być o 9. A teraz ciepło i giełdy rewelacyjne. Wczoraj kupiłam córce buty adidas za 20 zł bez śladów używania, kurteczkę wiosenną za 15 zł, zabawkę FP za 5zł, i dwa kapelutki po 5zł. Ale jestem szczęśliwa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zzzz4 Re: NAMYSLOWSKA-gielda 03.04.05, 21:06 a w którym to jest miejscu dokładnie? Odpowiedz Link Zgłoś
dbak3 Re: NAMYSLOWSKA-gielda 04.04.05, 09:34 witam Indzia25 pisałaś że na tej giełdzie są nowe ciuszki z H&M o wiele tańsze niż w sklepie. czy zawsze są tam osoby które te ciuchy sprzedają czy tylko sporadycznie można ich spotkać. bo ja chcę iść w najbliższą sobotę i przede wszystkim zobaczyć te ciuchy i nie wiem czy warto. pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
katarka Re: NAMYSLOWSKA-gielda 04.04.05, 12:56 Ja chcialam tylko dodac ze niestety glownie sa tam rzeczy dla malych dzieci, od noworodkow do dajmy na to 2-3 lat. Ubranek jest mnostwo i sa tak cudne ze zaluje ze moje corki nie sa mlodsze. Uzywane rzeczy "po swoich dzieciach" mozna kupic od 1 zl za sztuke, a takie z ciuchow zachodnich to powiedzmy 8-20 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka4 Re: NAMYSLOWSKA-gielda 09.04.05, 14:21 Czy chodzi o Namysłów w woj. opolskim? I gdzie w przybliżeniu są te "baseny"? Podajcie ulicę, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia_i_werka Re: NAMYSLOWSKA-gielda 09.04.05, 14:22 Hej! Niestety chodzi o giełdę na ulicy Namysłowskiej w W-wie Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
maczkama Re: NAMYSLOWSKA-gielda 09.04.05, 20:18 Witam, W każdą sobotę i niedzielę są dziewczyny z ciuchami HM, ale trzeba przyjść rano żeby jeszcze coś zostało no i nie masz gwarancji że znajdziesz coś co cię akurat zainteresuje. W co drugą niedzielę zaraz przy wejściu jest też dziewczyna z rzeczami z HM, ma też sporo ubrań na starsze dzieci. To prawda ,że na Namysłowskiej najłatwiej ubrać maluszka, ale ja tam kupuję ubrania i dla 11latka, i dla siebie, i dla męża. Kupuję też książki, kosmetyki, zabawki no i właściwie wszystko tam można kupić tylko trzeba bywać regularnie, to jest takie polowanie na okazje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś