Dodaj do ulubionych

Inglesina Zippy czy PP Pliko P3?

01.04.05, 13:51
Porównywałam oba wózki i są bardzo podobne, także cenowo. Nie wiem, na który
się zdecydować. Bardzo proszę o opinie. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • iwek33 Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 01.04.05, 16:30
      Zippy ma zdecydowanie lepszą amortyzację. Ja wybrałabym Zippy
      • aga863 Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 01.04.05, 19:41
        PLIKO LEPIEJ SIE PROWADZI SAMA WYBIERALAM MIEDZY NIMI I WYBRALAM PLIKO ALE
        PRAMETTE
    • madzialena11 Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 01.04.05, 20:46
      Ja również miałam ten sam dylemat i wybrałam Pliko. Jest troszkę mocniejszy a
      amortyzacja też lepsza niż w Zippy (sprawdzałam w sklepie). Cenowo to Pliko jest
      o ok 50 zł droższy. I z tego co wiem większość sprzedawców wózków ma właśnie
      Pegi (różne). Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru.
    • mbkow Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 01.04.05, 22:31
      mam zippy. prawde mowiac, poszlam i kupilam, nie wybieralam, wiec nie znam
      roznic smile zippy jest jak najbardziej ok, ale wydaje mi sie, ze czytalam o
      szerszym siedzisku w pliko.
    • daria.1 Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 02.04.05, 21:44
      Miałam ten sam dylemat. Nastawiona byłam za Zippy, ale po oględzinach zdecyduję się na Pliko. Wizualnie P3 ładniejszy, podoba mi się roziązanie ze śpiworkiem. Czytałam same pochlebne opinie na jego temat.
      • gosia.mama.wojtusia nowa zippy taniej 18.04.05, 13:51
        mam do sprzedania inglesine zippy ,nowka,kumpela kupila a dziadkowie przysli z
        inna spacerówka w prezencie,wózek nowy,nie zdazyl nawet na dwór wyjechac,z
        paragonem na 1290zł kolor zielony khaki z niebieskimi lamówkami,cena 1050zł
        wiadomośc na maila
        malgorzacia@interia.pl
        lub kom 0505571285
    • martar21 Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 05.04.05, 22:02
      Podciągam

Ja tez zastanwiam sie nad wyborem, mam duży dylemat
      • tusia31 Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 19.04.05, 09:29
        Hej dziewczyny!
        Sama waham się między tymi dwoma modelami. Sprzedawca zachwalał bardziej Zippy,
        że lepiej się składa (jedną ręką),jest mniej plastiku i mniej reklamacji. Czy
        rzeczywiście Pliko składa się dużo gorzej? Jak jest z okryciem na nóżki? Czy w
        Zippy jest ocieplane, czy przypina się na rzepy czy na zamek? Jak jest z
        rączkami, który wózek lepiej się prowadzi? (Trochę obawiam się tych dwóch
        rączek więc nie wiem czy z tego wszystkiego nie kupię Inglesiny Max.)
        Będę bardzo wdzięczna użytkowniczkom Zippy i Pliko za odpowiedzi. Pozdrawiam
        serdecznie
        Tusia
        • magia Re: Inglesina Zippy czy PP Pliko P3? 19.04.05, 18:47
          tusia31 napisała:
          > Będę bardzo wdzięczna użytkowniczkom Zippy i Pliko za odpowiedzi. Pozdrawiam
          > serdecznie

Obecnie wybieram miedzy tymi 2 modelami i wybiore Pliko bo ma njaszersze
          oparcie i siedzisko z wszystkich obecnie dostepnych spacerowek-parasolek tzn.
          szer.siedziska- Pliko - 36cm, Zippy -34
          szer. oparcia wymiar wewn. - Pliko - 29cm., Zippy - 25
          Dla mnie to sa najistotniejsze roznice przemawiajace na korzysc Pliko.

Plusy Zippy - wieksze kolka - 18cm, Pliko - 16,
          Ladniejsza kolorystyka i wykonczenie tapicerki w okolicy nozek gumą -
          łatwiejsze do czyszczenia

Plusy Pliko - duzy wybor akcesoriow i czesci zamiennych.

Oba skladaja sie podobnie i rownie lekko i wygodnie. Pba maja ocieplane
          pokrowce na nozki, w Pliko jest na guzik chyba, w Inglesinie na zatrzaski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka