mmmonika 04.04.05, 12:36 Kupiłam Pliko w wersji Classico, czyli bez osłonki na nóżki i folii przeciwdeszczowej, ale za to za 700 PLN Nie wiecie może gdzie mogę to dokupić? NIe musi być orginalne, może jakieś zamienniki pasują? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmonika Re: Osprzęt do PP Pliko 05.04.05, 11:08 Naprawdę nikt nie kupował dodatków do Pliko? Odpowiedz Link Zgłoś
martael Re: Osprzęt do PP Pliko 05.04.05, 11:33 Zadzwoń do Akordu, oni mają części do PP, dodatki i inne. Ja ostatnio wymieniałam koła - wpłaca się im pieniądze przekazem na adres i przysyłają kurierem części: akord.poznan.pl/kontakt.php Odpowiedz Link Zgłoś
ingga Re: Osprzęt do PP Pliko 05.04.05, 11:51 Pasuje uniwersalna folia przeciwdeszczowa za ok. 25 zł (którą wolę od oryginalnej, bo mi nie pada na budkę), a osłona na nóżki... My rzadko używamy, bo faktycznie sięga ona tylko na nogi, a tułów dziecka odryty. Na zimę mamy dokupiony fajny śpiworek, a teraz kocyk. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 Re: Osprzęt do PP Pliko 05.04.05, 12:52 My kupujemy tackę do wózka w Calineczce(www.calineczka.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda.mamuska Re: Osprzęt do PP Pliko 05.04.05, 14:24 taką tackę ale do Atlantico kupiłam w akordzie ... 70 zł z przesyłką Odpowiedz Link Zgłoś
rebecca Re: Osprzęt do PP Pliko 05.04.05, 14:11 a mozesz powiedziec gdzie kupilas PPP za 700 zl? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mmmonika Re: Osprzęt do PP Pliko 05.04.05, 17:07 Kupiłam na niemieckim odpowiedniku allegro - www.ebay.de. Koszt przesyłki do Polski wynosi niestety 40 euro. Ja mam znajomych w Niemczech i oni mi wózeczek zamówili i przywieźli. Nie wszyscy sprzedający na ebayu chą tez wysyłać do Polski, trzeba pisać maile z prośbą. A aukcja na której kupiłam wózek jest tu: cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15470&item=7312056444&rd=1 PS Kupiłam już folie od Inglesiny Zippy - 27zł i pasuje idealnie. Nawet zakrywa budkę Odpowiedz Link Zgłoś