illka1 20.04.05, 15:37 Czy ktoś spotkał się z takim wózkiem? co o tym modelu sądzicie? Z góry dziękuję!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
illka1 Re: Wózek Tako Julia 21.04.05, 11:39 Czy nikt z Was nie ma tekiego wózka? Niemozliwe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asia422 Re: Wózek Tako Julia 04.05.05, 15:14 Spotkałam się Nie mam niestety dobrego zdania. Ale to zależy od wymagań. Jest ciężki czyli do noszenia po schodach odpada. Zwlaszcza kiedy dzicko podrośnie. Ale jeśli nie nosisz to nie ma problemu. Ogolnie to dobrze się prowadzi, koła duże. Ale prowadzi się dobrze tylko od strony "twarzą do dziecka". Po przełożeniu rączki w drugą stronę kierowanie wózkiem jest mocno ograniczone. Czyli jako spacerówka dla większego dziecka (8-9 miesięcy) nie sprawdzi się. Osoba projektująca miała duze poczucie humoru usatawiając hamulec za budą. Czyli od strony raczej mniej używanej. A zalety no to przystępna cena, jeśli się nie nosi po schodach i nie prowadzi z rączką przełożoną to może być. Ma jeden bajer, który mi się podoba bardzo - odpinana tylna część budy. Kiedy jest gorąco można zostawić górną część dla osłony przed słoncem a z tyłu zostaje tylko siatka. Niestety szelki też są do bani. "Wyrastają" dziecku w środku plecków. Stosuje takie zwykłe osobno dokupione. Nie lubię tego wózka - kiedy szukaliśmy karocy nie wiedzielismy na co zwrócić uwagę. Szkoda ze dopiero znacznie później znalażlam to forum. Kończę przygodę z nim i kupuję spacerówke. Odpowiedz Link Zgłoś