akd13 22.04.05, 23:05 Czy warto kupić quinny speedy sx dla 15-sto mies dziecka.Podba mi się ale czy jest wygodny.jak rozwiązac problem braku pałaka i półleżącego oparcia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika26kr Re: speedy sx pomóżcie 24.04.05, 10:35 My mamy ten wozek - mialam mieszane uczucia decydujac sie na ten zakup (maz byl w 100 %) zdecydowany. Nasza corka ma 9 mies wiec nie wiem jak to bedzie za pol roku, ale moge doradzic w kwestii oparcia - mozna je podniesc za pomoca parcianego paska - mozna kupic w kazdym sportowym sklepie, do tego zapiecie, zaczepic pod oparciem na raczce do prowadzenia. Nie widac zeby bylo cos kombinowane, a dziala. Palak na razie nie jest malej potrzebny. Zas co do wygody - nie jest to super wygodny wozek. Prezentuje sie swietnie, ale dla dziecka nie jest idealny. Kupilismy bo zalezalo nam na spacerowce do jazdy w terenie i nie znalezlismy nic ciekawszego. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa28 Re: speedy sx pomóżcie 24.04.05, 15:43 Witaj, Mam ten wózek od roku i bardzo go lubie, myslę ze moje dziecko tez bo bardzo chętnie do niego wsiada i dużo nim jeździ (ma obecnie 15 miesięcy). Mojej córeczce nie przeszkadza pozycja półleżąca, siedzi sobie jak chce (prosto albo półleżąco)a na pewno nie brakuje jej pałąka(nie wiem po co miałby być pałąk) i nie wiem dlaczego jego brak to może być problem. Cóż wielu rzeczy nie wiem. Moze lepiej byłoby gdyby ten wózek miał lepszą amortyzację, to może przeszkadzac bo w terenie dość mocno trzęsie, moje dziecko juz sie przyzwyczaiło wiec też nie mam z tym problemu. Generalnie dla nas fajny wózek choć oczywiście nie idealny. Życzę udanych i trafnych wyborów/zakupów Pozdrwiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś