talusia 05.05.05, 10:19 czy uzywacie elektronicznej niani potrzebuję taką do domu i ogrodu, bardzo was proszę podzielcie się swoimi doświadczeniami, które są dobre jeszcze raz bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 10:40 W pałacu z parkiem mieszkasz? Zazdroszczę... Sorry za złośliwość, nie mogłam sie powstrzymać, bo mnie by nie przyszło do głowy... Jak dziecko sie drze, to raczej słychać... Odpowiedz Link Zgłoś
talusia Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 11:21 działaka ma prawie 1000 m i zdecydowanie jak dziecko śpi to na ogrodzie nie słychać, nie wiem po co te złośliwości a czy mogłabys mi podać symbol bo philips ma dużo modeli i wiem, że z jednych są mamay zadowolone a z innych nie Odpowiedz Link Zgłoś
vivyan Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 10:50 Ja mialam taka z philipsa, odkupilam okazyjnie od kolezanki, bardzo sie przydała ( nawet bez pałacu Sprobuj od kogos odkupic, moze na allegro sie trafi? Nowe sa dosyc drogie, po co przeplacac, cos takiego sie przeciez nie niszczy. pozdrawiam. V. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 11:19 ja noie miłam,ale widziałam na Allegro ze jest tego troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
deedee0 Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 12:39 Hej Mam niańkę Philipsa, była droga - ok. 400 zł, ale jestem z niej bardzo zadowolona. Po pierwsze mogę coś powiedzieć do dziecka, jak byłam w ogrodzie a ono spało w domu to mogłam powiedzieć, ze już ide, a po drugie ma sygnalizację, gdy nie ma połączenia, lub wyczerpała sie bateria. Minus taki, że część, którą ty masz jest na akumulator a nie na baterie - akumulator wystarcza na ok. 12 godzin, trzeba paniętac o ładowaniu. Niańki używam dużo, choc wcale nie mieszkam w pałacu... pozdrawiam Deedee Odpowiedz Link Zgłoś
kubusala Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 12:49 Ja tez nie mieszkam w pałacu)ale w małym domku piętrowym i gdy mały na górze spi, a my siedzimy na ogrodzie, to nie słychać jak sie budzi i mnie woła. Odkąd kupiłam elektryczna nianię skończył nam sie stres i wieczne nasłuchiwanie czy sie obudził, czy nie...a może sie obudził i spadł z łozka, a może cos tam coś tam. Zabieramy nianie na wakacje, wtedy mały śpi w pokoju a mu możemy sobie siedzieć na powietrzu i nawet hałasy i muzyka nam nie przeszkadza w nasłuchiwaniu czy nasze dziecko sie obudziło, bo na stole stoi zawsze niania i nawet słychac jak synek ziewa) Bez niani da się żyć, tak jak wczesniej zyło sie bez pampersów i nawilżanych chusteczek, no ale przeciez skoro to jest, to mozna sobie zycie ułatwiać i skoro kogos na to stać to polecam, bo na prawde jest bardzo przydatna. Ja mam Chicco, ale na pewno mozna kupic tańsze i tak samo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
dzwoneczek22 Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 13:55 mamy mieszkanko 2pokojowe ale niania jest niezastapjona,mały idzie spac a my bez przeszkud mozemy ogladac telewizje,przyjmowac gosci itp bardzo przydaje sie tez na wyjazdach,za miesiac jedziemy do domku na kaszuby i nie wyobrazam sobie nie zabrac ze soba "niani" ,nasz maluch chodzi spac o 20 wiec nie mogła bym nawet wyjsc na dwor bo trzeba by bylo go nasłuchiac a tak to pełny luz dziecko śpi a ty odpoczywasz bez stresów.osobiscie mam ten model aukcja.onet.pl/show_item.php?item=49064172 ale sama musisz poczytac i wybrac cos odpowiedniego dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dagbe Re: bardzo proszę o radę 05.05.05, 14:07 Ja mam nianię Mothercare. Oba moduły działają na baterie AA lub zasilacz. Odbiornik ma diody pokazujące natężenie dźwięku, mozna wyłączyć głośnik. Mogę odstąpić, bo już nie potrzebujemy. Kupiliśmy krótkofalówki z taką funkcją. Jeśli jesteś zainteresowana - daj znać na maila: dagbe@op.pl. Pozdrawiam, Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
roxy_roxy Re: bardzo proszę o radę 23.05.05, 16:37 mam pytanko - jaką krótkofalówkę kupiliście, bo też się przymierzamy do krótkofalówki zamiast niani. No i jak się dany model sprawdza w praktyce jako niania? Odpowiedz Link Zgłoś