shea 09.05.05, 13:28 Czy ktoś go posiada? Jeśli tak, to czy jest godny polecenia? Mój synek niedługo skońćzy 11 miesięcy. Chiałabym na okres letni i na wypady zakupić mu ten wózek. Na codzień korzystamy z Inglesiny Magnum Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: Wózek Bebe Confort Allegro Plus 09.05.05, 14:35 Wpisz w wyszukiwarkę nazwę wózka, tu na forum było wiele wypowiedzi na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Wózek Bebe Confort Allegro Plus 09.05.05, 14:37 Hej, ja go właśnie dzisiaj oglądałam w sklepie. I chyba się zdecyduję. Tyle że moje dziecko jest spoooro starsze. Nie wiem, czy dla malucha się nadaje. Musisz wiedzieć, że oparcie nie rozkłada się na płasko, więc raczej tylko drzemka wchodzi w grę. I siedzisko nie jest takie zupełnie sztywne, a usztywniane. Tyle moich spostrzeżeń. Może odezwie się ktoś, kto przetestował wózek z mniejszym dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mammax Re: Wózek Bebe Confort Allegro Plus 09.05.05, 15:20 Kupiliśmy Allego Plus ponad rok temu jak nasz synak miał 10 m-cy i nigdy nie było problemów ze spaniem (sypiał w nim nawet w południowych krajach po 2-3 godzin). Ja osobiście mogę go polecić. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: Wózek Bebe Confort Allegro Plus 09.05.05, 15:21 Mam, polecam. Mój synek ma 14 m-cy. Poprzednio mieliśmy Mutsy, ale zrobił się za mały dla mojego Duuuużego faceta ))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: Wózek Bebe Confort Allegro Plus 09.05.05, 15:41 Hej, napiszcie, jak się takim wózkiem wjeżdża na krawężnik i na podjazd na schody? Odpowiedz Link Zgłoś
seiw Re: Wózek Bebe Confort Allegro Plus 09.05.05, 22:56 podjeżdżanie, uważam, w porządku, cały wózek ma takie lekkie pochylenie ku tyłowi...wyważenie wózka jest OK, pomimo tego pochylenia na rączkach spokojnie wiszą zakupy i Allegro się nie przewraca.. Odpowiedz Link Zgłoś
shea Re: Wózek Bebe Confort Allegro Plus 11.05.05, 08:43 Dzięki wiekie za wszystkie opinie... Odpowiedz Link Zgłoś