monad2 09.05.05, 22:23 Potrzebuje lekkiego, małego wózeczka na wakacje dla prawie juz trzylatki ale kocha jezdzić i jeszcze sie zdrzemnać..warto?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira31 Re: parasolka Chicco Caddy warto?? 10.05.05, 09:06 witaj używałam tego wózka przez 3 lata od czerwca 2002 do kwietnia 2005. ogólne wrażenia : wózek lekki, amortyzowany (naprawdę), super patent z paskiem, który można przewiesić przez ramię, foli p/deswzczowa, która pokrywa cały wózek. WADA: nie możesz go rozłożyć do spania , z boku są suwaki i rozsuwając je możesz minimalnie pochylić oparcie , podnózek się nie rozkłada. Jest to wózek, który absolutnie nie nadaje się do spania. Córka ma 4 lata (110 cm i 20 kg), nie mieściła mi się teraz do niego, głowa nie wchodziła jej pod daszek. Teraz kupiłam bbconfort allegro ( chodzimy ze znajomymi na 10-15 km wedrówki i jak sie zmęczy to jeszcze lubi sobie "pojechać"). Ten wózek jest zdecydowanie większy , natomiast nie ma żadnej amortyzacji, allegro jest też o wiele cięższe, nie ma budki, ale za to rozkłada sie do spania. jeżeli masz drobne dziecko to caddy jest lepszym rozwiazaniem ( ale bez opcji spania), jeżeli dziecko jest "z tych większych" to odradzam, kup coś większego. Odpowiedz Link Zgłoś