magda_andrz 18.05.05, 19:37 chccemy kupić naszej Julci nowy wózek- mały a przynajmniej mniejszy od implastu którym jeździ teraz. Co myślicie o chicco pony? jak on się skłdada? zajmuje podobno mało mieksca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia111 Re: chicco pony sx 18.05.05, 22:27 i jest lekki (5 kg)i niedrogi, składa się super tylko trzeba troszkę sprytu. mamy go już od roku i jesteśmy naprawdę zadowoleni. zajmuje mało miejsca w bagażniku. Odpowiedz Link Zgłoś
karanissa Re: chicco pony sx 19.05.05, 08:26 To prawda - lekki, zwrotny i niedrogi. Ma jednak wade - "staje deba" przy kazdym, nawet najnizszym krawezniku. Jezdzac nim trzeba pamietac o "podbijaniu" wozka przy przechodzeniu przez przeszkody. Nie polecam zatem na nierowny teren. Po miescie - obleci, ale pojechalismy do lasu, a tam... masakra. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia111 Re: chicco pony sx 19.05.05, 08:40 to fakt, na wypady po lesie nie bardzo, musi buc w miarę równy teren. jak w pobliżu nie ma lasu a weiększość spacerów spędzasz na spacerkach w parku to polecam jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
noa2003 Re: chicco pony sx 19.05.05, 08:41 Witaj Wózek jest super , ale niestety wczoraj pękła mi rączka, jestem trochę rozczarowana, bo użytkuję go przez rok, ale tak jak napisała wyżej karanissa trzeba pamiętać o podbijaniu, a ja niestety nie wiedziałam że tak trzeba robić,owszem przy podjeżdżaniu lekko rozbujałam wózek , ale siłą rzeczy musiałam nacisnąć aby podjechać pod krawężnik i niestety pękło, wózek już po terminie reklamacji , dzwonię cały czas do serwisu o przybliżoną cenę naprawy i niestety cały czas cisza,jednak wózek polecam, mieszkam na 4 pietrze i za jednym zamachem znoszę wózek, dziecko i plecak , pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
ewelsia Re: chicco pony sx 19.05.05, 09:18 witam. od niedawna jestem posiadaczką chicco ponee, również mogę go polecić, na spacerach po mieście sprawdza się dobrze, jest naprawdę lekki i bardzo zwrotny. mam tylko wrażenie ,że ma taką rachityczną konstrukcję, i kiedy synek przytyje to może nie wytrzymać - a może to tylko takie wrażenie? co do podjazdów na krawężnik: niewiem, czy też tak robicie, ale ja naciskam nogą na kosz na zakupy,jesttam miejsce na stopę i wózek leciutko podjeżdża. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś