Dodaj do ulubionych

Spacerówka Chicco Caddy

20.05.05, 11:07
Witam wszystkich,

Mam pytanie dotyczące spacerówki Chicco Caddy - czy warto go kupić. Moja
córka ma teraz 20 m-cy i poszukuję leciutkiej spacerówki, która wystarczy na
dłużej. A może polecicie coś innego?

Pozdrawiam
OLA
Obserwuj wątek
    • mira31 Re: Spacerówka Chicco Caddy 20.05.05, 11:25
      wpisz w wyszukiwarkę nazwę, sama niedawno odpowiadałam, bo użytkowałam ją przez
      3 lata.
      -wózek nie rozkłada się do spania - z boku są dwa suwaczki, które rozkładają
      oparcie do pozycji półleżącej
      - nie ma podnózka (tzn jest samo siedzisko o głębokości ok 25 cm i szerokości
      ok 31 cm)
      - wózek posiada w komplecie daszek przeciwsłoneczny, folię przeciwdeszczową,
      bardzo dobrą, która pokrywa cały wózek i jest idealnie dopasowana, torbę do
      przechowywania/przenoszenia wózka
      - konstrukcja jest aluminiowa i wózek naprawdę jest lekki - ok. 5 kg poza tym
      jest specjalny pas przyczepiany do wózka i można go sobie powiesić przez ramię
      - wózek nie posiada żadnego koszyka na zakupy
      - mój M.- 185 cm wchodził ciągle na kółka i był troche pochylony - wózek dla
      niego był za niski, ja mam ok. 170 cm wzrostu i mi się go dobrze prowadziło
      - kółka są plastikowe, natomiast oponki piankowe (gumowe??), z możliwością
      zablokowania i co najważniejsze idź do sklepu i porównaj ten model wózka z
      innymi parasolkami nawet chicco(porównywałam swojego czasu do chicco london),
      tylne kółka naprawdę są amortyzowane, wózek jest mięciutki
      - jak kółka są zablokowane trochę "terkoczą"
      - jak mi córka podrosła - ok. 3 lat to zaczęła głową wypychać daszek, był za
      nisko osadzony, można go przełożyć do tyłu i wtedy nie przeszkadza
      - przez 3 lata użytkowania nie miałam żadnej awarii, kolor miałam granatowy ani
      trochę nie wypłowiał na słońcu
      podałam wszystkie moje spostrzeżenia - mam nadzieję, że pomogłam
    • olka_sos Re: Spacerówka Chicco Caddy 20.05.05, 11:30
      Dziękuję za wypowiedź (bardzo mi pomogła), wpisałam ten temat w wyszukiwarkę
      zanim rozpoczęłam ten wątek i znalazłam tylko jedną wypowiedź na temat tego
      wózka (własnie Twoją) więc rozpoczęłam jeszcze raz, może więcej osób się
      wypowie smile))

Pozdr
      OLA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka