Gość: piotr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 20:08 wiitam czy ktos z forumowiczow orientuje sie czy jest jakas firma ktora swym zasiegiem internetu siega na Mysiadło- ul polna? bardzo prosze o jakies info. tpsa mnie wykancza:( pozdrawiam piotr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: sygnal internetu w Mysiadle? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:25 A dlaczego Cie wykancza? Cenowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrg Re: sygnal internetu w Mysiadle? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:39 cenowo i jakosciowo przez modem to nie frajda:) jesli masz jakies info o firmie ktora mogla by siegac mysiadla to prosze o jakies namiary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr X Re: sygnal internetu w Mysiadle? IP: *.itpp.pl 16.09.03, 14:59 Nieco ponad rok temu przeprowadziłem się z tzw Wysokiego Ursynowa na tzw Zielony Ursynów (konkretnie na ul Bażancią). Chciałem tylko przenieść stary telofon w nowe miejsce. w TPSA powiedzieli łaskawie, że może za 2 lata, może później, bo "nie mają możliwości technicznych"... A w Puławskiej ostatnio kładli nowe kable ok. 400m od mojego domu... Netia też ma kable w Puławskiej, powiedzieli, że mogą podłączyć od zaraz... tylko jeśli się ma firmę i zamówi minimum 30 numerów... Po pół roku pewien znajomy powiedział aby spróbować w Sferi. I tak od grudnia mam normalny telefon tańszy niż w TPSA! Jedyny minus to linia napowietrzna i przez pewien czas był problem z zasięgim podczas złej pogody, ale jakiś czas temu uruchomili dodatkowy nadajnik i już problemu nie ma. Internet działa dość dobrze. Płacę 70zł miesięcznie i mam 35 jednostek darmowych dziennie (w godz. 0-8 1jednostka = 2MB, w godz. 8-18 1 jednostka = 1MB, a w godz. 18-24 1 jednostka = 0,5MB). Po przekroczeniu limitu 1 jednostka kosztuje chyba 0,60zł. Więcej informacji znajdziesz na www.sferia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry Re: sygnal internetu w Mysiadle? IP: 195.94.206.* 17.09.03, 12:48 Ja mam na Ogrodowej Netie radiolinie. Internet tez radiowy. Firma nazywa sie Home net. www.home-net.pl Nawet niezle dziala. Odpowiedz Link Zgłoś