wiktoriaa 11.06.05, 17:34 no własnie ktora lepsza : PegPerego Atlantico czy Graco Voyager czy Ouatro tour pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
antonina_74 Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 17:41 Peg Perego jest ok. 2x droższa od Graco Voyager Graco Voyager polecam bardzo, miałam starszy model z 2000 r. który przetrwał ponad 4 lata bez uszczerbku, ładny, wygodny, nie bardzo ciężki, dawał sobie radę nawet na leśnych dróżkach i latem na plaży. Służyłby nam nadal gdyby nie to że mlodsza dziwnym sposobem wyrwała szelki No i jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny - rewelacja (kosztował niecae 600). Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 19:19 Używam poprzednika quatro tour-nadaje się dla maleńkich i dużych(2,5roku) dzieci,nie ma problemu z praniem podzewki,kosz na zakupy duży,korzystamy zarówno z tacki dla rodziców jak i dla dzieci.Łatwo się składa,waga średnia Od niedawna używam także graco mirage.Lekki,dobrze się prowadzi...łatwo się rozkłada(jedną ręką wyciągam z bagażnika i rozkładam-w drugiej trzymając synka) Poleca.Oba wózka mają bardzo dobrą cene. Odpowiedz Link Zgłoś
agamama123 Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 19:52 Miałam i Graco I PP. Obydwa sprawdziły się na 5 ale mimo ceny polecałabym PP Atlantico. Lżejszy i obszerniejszym siedziskiem. Bardzo zwrotny. Sam się prowadzi. I zdecydowanie lepiej rozwiązane szelki. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 20:40 no właśnie słyszałam,że siedzisko w PP jest szersze Odpowiedz Link Zgłoś
annak07 Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 21:21 Peg Perego!! Szerokie siedzisko, lekki, zwrotny i amortyzacja - przednich i tylnich kol. Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 12.06.05, 10:33 klamka zapadła.DZIEKI!!!! wybieram PP Odpowiedz Link Zgłoś
abbra Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 13.06.05, 11:09 Miałam Peg Perego Primo Viaggio - to jest taki sam wózek jak Atlantico . Byłam bardzo zadowolona . Wcześniej kupiłam Graco i na drugi dzień odwiozłam go do sklepu i wymieniłam na PP . W Graco okropnie klekotały kółka i co chwila puszczała blokada koła ( być może trafiłam na felerny egzemplarz ... ) . W Peg Perego jest szerokie siedzisko , bardzo wygodne , można go ustawiać w kilku pozycjach -od siedzącej do leżącej , budkę można zsunąć aż do nóżek dziecka ( w poz.siedzącej ) , co przydaje się , kiedy bardzo wieje lub pada deszcz . Ma 5-punktowe szelki , a pałąk z przodu wózka można odczepiać z jednej strony ( żeby posadzić dziecko ) , lub zdjąć całkiem . Składa się też łatwo . Jedyna wada jest taka , że czasem ciężko się zmieścić w wąskich drzwiach . Ja miałam taki problem w swojej przychodni - całe szczęście ,że były dwuskrzydłowe drzwi i można je było w całości otworzyć . Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaa Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 13.06.05, 23:40 dziekuje!!! no wlasnie z tym Graco..hehe,miałam okzje w niedzielne południe posiedzieć w Rynku i akurat spacerowało trochę mamuś z "Graco"...Boże jak klekotały kółka..tzn skrzypiały.Widocznie tak miało być,ze postawiłam na PP JEszce raz dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś