Dodaj do ulubionych

spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Graco ?

11.06.05, 17:34
no własnie ktora lepsza :

PegPerego Atlantico czy
Graco Voyager czy Ouatro tour

pozdrówka
Obserwuj wątek
    • antonina_74 Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 17:41
      Peg Perego jest ok. 2x droższa od Graco Voyager

Graco Voyager polecam bardzo, miałam starszy model z 2000 r. który przetrwał
      ponad 4 lata bez uszczerbku, ładny, wygodny, nie bardzo ciężki, dawał sobie
      radę nawet na leśnych dróżkach i latem na plaży. Służyłby nam nadal gdyby nie
      to że mlodsza dziwnym sposobem wyrwała szelki sad No i jeśli chodzi o stosunek
      jakości do ceny - rewelacja (kosztował niecae 600).
    • r.kruger Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 19:19
      Używam poprzednika quatro tour-nadaje się dla maleńkich i dużych(2,5roku)
      dzieci,nie ma problemu z praniem podzewki,kosz na zakupy duży,korzystamy
      zarówno z tacki dla rodziców jak i dla dzieci.Łatwo się składa,waga średnia
      Od niedawna używam także graco mirage.Lekki,dobrze się prowadzi...łatwo się
      rozkłada(jedną ręką wyciągam z bagażnika i rozkładam-w drugiej trzymając synka)
      Poleca.Oba wózka mają bardzo dobrą cene.
      • agamama123 Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 19:52
        Miałam i Graco I PP. Obydwa sprawdziły się na 5 ale mimo ceny polecałabym PP
        Atlantico. Lżejszy i obszerniejszym siedziskiem. Bardzo zwrotny. Sam się
        prowadzi. I zdecydowanie lepiej rozwiązane szelki.
        • wiktoriaa Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 20:40
          no właśnie słyszałam,że siedzisko w PP jest szersze
          • annak07 Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 11.06.05, 21:21
            Peg Perego!! Szerokie siedzisko, lekki, zwrotny i amortyzacja - przednich i
            tylnich kol.
            • wiktoriaa Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 12.06.05, 10:33
              klamka zapadła.DZIEKI!!!! wybieram PP
    • abbra Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 13.06.05, 11:09
      Miałam Peg Perego Primo Viaggio - to jest taki sam wózek jak Atlantico . Byłam
      bardzo zadowolona . Wcześniej kupiłam Graco i na drugi dzień odwiozłam go do
      sklepu i wymieniłam na PP . W Graco okropnie klekotały kółka i co chwila
      puszczała blokada koła ( być może trafiłam na felerny egzemplarz ... ) .
      W Peg Perego jest szerokie siedzisko , bardzo wygodne , można go ustawiać w
      kilku pozycjach -od siedzącej do leżącej , budkę można zsunąć aż do nóżek
      dziecka ( w poz.siedzącej ) , co przydaje się , kiedy bardzo wieje lub pada
      deszcz . Ma 5-punktowe szelki , a pałąk z przodu wózka można odczepiać z
      jednej strony ( żeby posadzić dziecko ) , lub zdjąć całkiem .
      Składa się też łatwo . Jedyna wada jest taka , że czasem ciężko się zmieścić w
      wąskich drzwiach . Ja miałam taki problem w swojej przychodni - całe
      szczęście ,że były dwuskrzydłowe drzwi i można je było w całości otworzyć .
      • wiktoriaa Re: spacerówa Peg Perego "ATLANTICO" czy jakas Gr 13.06.05, 23:40
        dziekuje!!!

no wlasnie z tym Graco..hehe,miałam okzje w niedzielne południe posiedzieć w
        Rynku i akurat spacerowało trochę mamuś z "Graco"...Boże jak klekotały
        kółka..tzn skrzypiały.Widocznie tak miało być,ze postawiłam na PP
        JEszce raz dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka