kacha222 13.06.05, 08:04 takie uwodzicielskie ... he he i żeby za drogie nie były. Myślę o Naomci Campbell .. poradźcie! nie kwiatowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipcowa Re: Kobiece, trwałe perfumy 13.06.05, 09:40 kacha222 napisała: > takie uwodzicielskie ... he he i żeby za drogie nie były. > Myślę o Naomci Campbell .. poradźcie! > > nie kwiatowe Niedrogie to nie wiem,ale Sensi Armaniego są trwałe i kobiece. Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Witam Szanownego Lipca! 13.06.05, 09:44 Co tam u Ciebie słychać?Obrioniłaś się już?Ja trochę zapracowana,ale musimy kiedyś poplotkować Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Escape ! 13.06.05, 10:19 escape5 napisała: > Co tam u Ciebie słychać?Obrioniłaś się już?Ja trochę zapracowana,ale musimy > kiedyś poplotkować A daj spokój. Jestem wkurzona z tą obroną. Tzn. z pracą jest, ok, promotor kazał nanieść jakieś małe poprawki i dać do podpisu, oprawienia, do dziekanatu i recenzentowi. Tylko jest problem bo on wyjechał i wraca 22. A ja mam na 30 termin obrony...i nie wiem czy się wyrobię w tydzień z tym wszystkim, tym bardziej że nie mam tego pod nosem tylko w innym mieście... Odezwij sie. ugghh Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Re: Kobiece, trwałe perfumy 13.06.05, 09:43 To chyba słodkie nutki lubisz skoro myślisz o Naomi?A znasz Amor Amor?To prawdziwa ,upajajaca słodycz,wprost eliksir miłości)).I trwały nieprzyzwoicie!.Wymienię Ci moje letnie nabytki z ostatnich tygodni: -Nina Ricci-Premier Jour(baaardzo trwały,gdzieś czytałam że tak pachnie kwiaciarnia i to prawda) -Weekend Burberry(słodki,owocowy ale nieco banalny-ja używam w weekendy) -Moschino I love Love-zakochałam się w tym zapachu mimo jego podobieństwa do obnoszonego L&B,to cytrynka z charakterem-kobiecy i bardzo seksowny. -Coco Mademoiselle-jezeli nie przeszkadza Ci zbytnia popularność to polecam,zapach absolutnie wspaniały.Co do trwałości,to chyba jedne z najbardziej trwałych perfum jakie wogóle istnieją. -Organza First Light zamówiona,jak dojdzie to podzielę się wrazeniami Och,wogóle to jestem perfumiarskim maniakiem,własnie zaraz lecę kupić cos nowego i chyba będzie to Cerrtuti Image Słuchaj Kacha,trudno tak coś doradzić na szybko.Zajrzyj na forum "O perfumach",tam są prawdziwi koneserzy,jak poczytasz forum to od razu rozjaśni Ci się w głowie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15707 Masz tu jeszcze opinie z "Wizażu"-nazwy perfum poukładane alfabetycznie wg.projektanta,a do każdej marki kilka recenzji: www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=be1ec5a50e92995767acfc209379e4ac&cmd=browse&category=35 W razie czego możesz pisac do mnie na priv,dla mnie rozmowy o perfumach to czysta przyjemność) Pozdrawiam i życzę wspaniałych,zapachowych doznań Odpowiedz Link Zgłoś
kacha222 Re: Kobiece, trwałe perfumy 13.06.05, 10:03 WITAM i dziękuję jestem pod wrażeniem, ja jestem przedszkolaczek nt perfum Czy to może być oryginał: www.allegro.pl/show_item.php?item=54165116 Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Kobiece, trwałe perfumy 13.06.05, 10:10 kacha222 napisała: > Czy to może być oryginał: Butelka wygląda oryginalnie . Co do ceny, to normalnie kosztuje ponad 200zł, a czy to orginal - nie wiem, bo na allegro i cenach tam sie nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
escape5 Nie!!!Podróba. 13.06.05, 10:11 Nie kupuj tego,to nie jest oryginał.Jak chcesz coś niedrogiego to za ok 100 zł mozna kupić na Allegro 30 ml może to nie jest duzo,ale na próbę wystarczy-jak się nie znasz na perfumach to strach kupować większą pojemność.Na forum widziałam w piatek ogłoszenie-dziewczyna chce sprzedac Amor Amor(30),pasiknięty dwa razy za 80 zł.Wogóle tam można upolowac wiele okazji,obserwuj Straganik Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Kobiece, trwałe perfumy 13.06.05, 09:44 Coco Mademoiselle Chanel. Kosztują trochę, ale są bardzo trwałe i bardzo wydajne - ja 50ml butelke uzywam juz trzeci rok. Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: tez mi sie wydaje, ze to podroba 13.06.05, 12:05 kupilam siostrze w strefie duty free 50ml za 200zl i to naprawde byla okazja, wiec tu cena raczej za niska na oryginal. a w ogole perfumki super. choc ja zakochalam sie w j`adore diora. zawsze moim ukochanym zapachem byl davidoff cool water women, ale teraz kupilam diora i j.lo glow i te oba zapachy wdycham do upojenia D ale wszystko niestety drogie. warto chyba jednak, bo sa niesamowicie wydajne i trwale. ach ten dior.. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: tez mi sie wydaje, ze to podroba 13.06.05, 13:18 takk ten dior to moj ulubiony, drogi jak cholera, ale uwielbiam go:!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
muszka_tse_tse Re: Kobiece, trwałe perfumy 13.06.05, 12:38 Hej! Ja nie lubię kwiatowych perfum więc polecam Ci Cerruti 1881 (nowość na lato), bardzo zmysłowy i kobiecy, za 100 ml płaciłam 200 zł. Lubię także Ralph`a, delikatny i trwały, cena i pojemność jak pierwszy. Teraz jestem w ciąży i niestety nie mogę za dużo się perfumować ( Odnośnie zapachu N.Campbell - miałam i bardzo szybko go zużyłam, tak mi się podobał i w ogóle nie znudził. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona-mama-majki Re: Kobiece, trwałe perfumy 13.06.05, 13:27 ja tez polecam - Naomi Campbell - Exult. Jestem fanką od wielu lat Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie oddam naomi campbell 13.06.05, 13:48 własnie - to jest chyba jej pierwszy zapach, stoi na półce 30 albo 50 tester bez korka... nie lubię go i mogę oddać wyślę pocztą na koszt chętnej ) Odpowiedz Link Zgłoś