anka_hanka 15.06.05, 10:36 Napiszcie czy gdzieś już są i co można kupić, bo okres coraz bardziej gorący a dla nas MAMUŚ to bardzo istotne kupić coś taniej. Piszcie....Piszcie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikaj21 Re: WYPRZEDAŻE 15.06.05, 11:29 Od dziś zaczynają się wyprzedaże w Arkadii (W-wa) Chyba się wybiorę w przyszłym tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: WYPRZEDAŻE-kiedy w Mothercare? 15.06.05, 15:06 ja będę wdzięczna za ,,cynk", kiedy w Mothercare Odpowiedz Link Zgłoś
szczuka Re: WYPRZEDAŻE-kiedy w Mothercare? 15.06.05, 15:49 w Reducie w Mothercare powiedzieli mi, że wyprzedaż zaczyna się od 10 lipca. Pozdrawiam, Anna Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: WYPRZEDAŻE-kiedy w Mothercare? 15.06.05, 20:35 dzięki, będę czujna zresztą wszystkim polecam Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: WYPRZEDAŻE - arkadia - wwa 16.06.05, 11:20 Bylam dzis w Arkadii... glownie w H&M i wyprzedaz to oni maja, ale glownie w reklamach. W sklepie jest przecenionych zaledwie pare rzeczy i to glownie tych, ktore byly w poprzedniej wyprzedazy, tylko nikt ich nie kupil... Czyli pewnie prawdziwa wyprzedaz bedzie w sierpniu... ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi i Rysia Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: WYPRZEDAŻE - arkadia - wwa 16.06.05, 11:23 szkoda bo ja liczyłam,że sobie jakąs kreację na slub zmontuję ( nie mój) a tu taka porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodziana Re: WYPRZEDAŻE 16.06.05, 11:34 Szkoda - liczyłam na Arkadie przed urlopem. No i wkurza mnie to ze najpierw wyrzucaja na półki starocie i demodesy z magazynu. Szkoda, wielka szkoda. Rozczarowałam sie !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: WYPRZEDAŻE 16.06.05, 12:24 Takie niestety zycie jest... Kiedys nie było wypzedaży i też żyłyśmy W Carefourze na Targówku Blue sand, ale dzieciowe nie, kaphhAll Słoneczny Sklep (kupujesz dwie, trzecia za darmo - niby tyczy nieprzecenionych rzeczy, ale niektótych przecenionych też, kupiłam trzy przecenione bluzy z długimi rękawami dla chłopca 98/104 za 60 zł.) Dziś , albo jutro ma tam ruszyc normalna wyprzedaż. Wójcik przeceniony, ale nieduzo, wiec strasznie drogi nadal. Benetton - rzeczy dla dziewczynek gł. widziałam na 50 %, dla niemowlaków na 30. W Smyku cos, co sie nazywa Okazja, niektóre letnie rzeczy, sporo, bo np. princeska dzinsowa z 54 na 36, czy jakoś tak. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anka_hanka Re: WYPRZEDAŻE 16.06.05, 17:51 Byłam dziś w Arkadii...pokupowałam bardzo wiele ślicznych ubranek i po 10,00 i 13,00 złotych zarówno letnie komplety jak i spodnie np. sztruksowe.....wszystko oczywiście dla córeczki. Podaje więc sklepy w których to uczyniłam: Ubranka.pl: wyprzedaże od 7,00 w góre najwięcej towarów za 9,90; 5-10-15: promocje 20%, 30% i 50% (tu spodnie sztruksowe na 92 za 13,50) ale i wiele innych fajnych rzeczy, oraz H&M tu mniejszy wybór ale stale dokładają. Potwierdzam też że w Mothercare wyprzedaż w lipcu, ale data bliżej nie znana za to kupiłam 10 zł taniej nocnik - przecena na serię z kaczuszką Pozdrawiam i proszę piszcie o wszystkich wyprzedażach Anka Odpowiedz Link Zgłoś
linusia_75 Re: WYPRZEDAŻE 18.06.05, 09:37 przez min. ostatnie 2 lata wyprzedaże w w-wie zaczynały się z początkiem lipca, myślę, że w tym roku będzie podobnie. linusia Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie czy tylko w arkadii..? 21.06.05, 12:04 ..sa obecnie wyprzedaze? w jakim innym centrum handlowym w Warszawie juz sie zaczely? Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie Re: czy tylko w arkadii..? 22.06.05, 22:53 dzieki hratli, i to na razie na tyle?? Odpowiedz Link Zgłoś
linusia_75 Re: czy tylko w arkadii..? 23.06.05, 07:21 powoli zaczynają się w wola parku, ale to jeszcze nie jest taka duża letnia wyprzedaż tylko raczej jej początki - przecenione sa wybrane artykuły. Odpowiedz Link Zgłoś
rosie.rosie w galerii mokotow 26.06.05, 23:39 dopiero sie zaczyna jesli chodzi o ubranka dla dzieci to przecnione sa w: 5-10-15, Cubusie, Kap Ahll /czy jak to sie tam pisze/ Benettonie, Smyku, w malym sklepiku niedaleko Mothercare /nigdy nie pamietam jego nazwy/ ale tam glownie bielizna dziecieca wszedzie jednak to 30-50%, chociaz zawsze cos, ale zadna rewela Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: WYPRZEDAŻE 03.07.05, 20:55 w smyku Marcelin Poznań (ale wiem, że również w którymś z Krakowskich, więc może wszędzie) promocja 30% m.in. na ciastolinę i gry firmy granna W Auchan sporo rzeczy dla lubiących szperanie po 1, 2, 3, 5 zł (laleczki szmaciane 2zł, sporo pisaków, ołówków, długopisów różnokolorowych po 2-3zł, zestawy mini plastyczne z pieczątkami i wałkiem do malowania, akcesoria do ciastoliny 2zł, i wiele innych). Sporo też w działach tekstylnych, ale trzeba sobie dać czas... Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna2222 Re: WYPRZEDAŻE 17.07.05, 17:33 w IKEA Poznań mebelki dla lalek salon/kuchnia za 15zł myślę, że cena super i zdecydowanie warto a może w innym mieście są inne mebelki z tej serii? jest też sporo innych rzeczy np bujana czerwona ławeczka za 49zł Odpowiedz Link Zgłoś