anka_hanka 18.06.05, 12:41 Znajomy jedzie do Stanów i może coś przywieść (podobno dużo taniej) czy znacie adresy sklepów internetowych na terenie USA aby zorientować się i w towarach i w cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniutek Re: Zakupy w USA 18.06.05, 17:11 www.amazon.com www.gap.com www.oldnavy.com www.gymboree.com/index.jsp www.kidswholesalewearhouse.builderspot.com/page/page/476656.htm www.childrensplace.com Odpowiedz Link Zgłoś
zumaminka do aniutek 19.06.05, 13:16 Witam czy robiłaś kiedys zakupy w tych sklepach przez inetrnet jeśli tak to ile mniej więcej wychodzą koszty przesyłki? Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: do aniutek 20.06.05, 04:25 robilam wielokrotnie w amazon i childrens warehouse- przesylki kosztuja $5-$6 ale zalezy to chyba od miejsca gdzi jest wysylany towar - ja jestem w NY, czasem maja promocje i jest przesylka za darmo, czasem jesli kupisz powyzej jakiejs kwoty przesylka tanieje etc w gap, old navy, gymboree etc kupuje bardzo czesto ale w normalnych sklepach wiec nie wiem ile kosztuje przesylka, ogladalam cos na stronie gap i widzialam, ze koszt przesylki rosnie wraz z zakupami, ja mam ich karte kredytowa wiec i znizke. powedruj po stronach, zrob koszyki i skieruj sie do kasy nie musisz zakupu finalizowac a dowiesz sie ile przesylka kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś