edytastel 04.07.05, 12:19 mam pytanie- czy kółka o śr.16 cm są wystarczające w wózku parasolce? Czy dla zapewnienia komfortu 7 m-cznemu dziecku powinny być większe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izia30 Re: kółka w parasolce 04.07.05, 12:52 przede wszystkim dla twojego komfortu, a dziecko 7mczne w parasolce raczej nie bedzie sie czuc komfortowo. lepsza jest normalna duza spacerowka. Odpowiedz Link Zgłoś
edytastel Re: kółka w parasolce 04.07.05, 13:29 tak, wiem. Normalna spacerówka jest, natomiast noszę się z zamiarem kupienia parasolki na urlop, bo ze względów logistycznych nie damy rady. Musimysię spakować do matiza.(ja , dziecko, móż i bagaż, na normalną spacerówkę nie ma miejsca) Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: kółka w parasolce 04.07.05, 13:41 My mamy parasolkę ABC-Design Tempo-Light, która komfortem jazdy porównywana jest do droższego Peg-Perego Plico3. Nasze kółka mają 16 albo 17 cm + dobre amortyzatory, oczywiście rozkłada się do spania itp. Parasolka została wypróbowana w warunkach bojowych czyli nad morzem i zdała egzamin świetnie. Wprawdzie moje prawie 2-letnie dziecko aż takich luksusów nie potrzebuje, ale pożyczyłam wózek na weekend siostrze, która ma 7-miesięcznego synka i była bardzo zadowolona, a nawet czyniła pewne aluzje, co do zostawienia jej tej parasolki na stałe Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: kółka w parasolce 04.07.05, 15:44 też mam ABC i lubie ten wozeczek jedynie narzekam na słaby dostęp do kosza na zakupy kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: kółka w parasolce 04.07.05, 15:48 To prawda z tym koszem, ale za to ja po pół roku użytkowania tego wózka, właśnie teraz dkryłam, że mam jeszcze kieszeń z tyłu oparcia - to się nazywa refleks Odpowiedz Link Zgłoś