Dodaj do ulubionych

kółka w parasolce

04.07.05, 12:19
mam pytanie- czy kółka o śr.16 cm są wystarczające w wózku parasolce? Czy dla
zapewnienia komfortu 7 m-cznemu dziecku powinny być większe?
Obserwuj wątek
    • izia30 Re: kółka w parasolce 04.07.05, 12:52
      przede wszystkim dla twojego komfortu, a dziecko 7mczne w parasolce raczej nie
      bedzie sie czuc komfortowo. lepsza jest normalna duza spacerowka.
      • edytastel Re: kółka w parasolce 04.07.05, 13:29
        tak, wiem. Normalna spacerówka jest, natomiast noszę się z zamiarem kupienia
        parasolki na urlop, bo ze względów logistycznych nie damy rady. Musimysię
        spakować do matiza.(ja , dziecko, móż i bagaż, na normalną spacerówkę nie ma
        miejsca)
        • pia_ Re: kółka w parasolce 04.07.05, 13:41
          My mamy parasolkę ABC-Design Tempo-Light, która komfortem jazdy porównywana
          jest do droższego Peg-Perego Plico3. Nasze kółka mają 16 albo 17 cm + dobre
          amortyzatory, oczywiście rozkłada się do spania itp. Parasolka została
          wypróbowana w warunkach bojowych czyli nad morzem i zdała egzamin świetnie.
          Wprawdzie moje prawie 2-letnie dziecko aż takich luksusów nie potrzebuje, ale
          pożyczyłam wózek na weekend siostrze, która ma 7-miesięcznego synka i była
          bardzo zadowolona, a nawet czyniła pewne aluzje, co do zostawienia jej tej
          parasolki na stałe smile
          • katse Re: kółka w parasolce 04.07.05, 15:44
            też mam ABC i lubie ten wozeczek
            jedynie narzekam na słaby dostęp do kosza na zakupy

kasia
            • pia_ Re: kółka w parasolce 04.07.05, 15:48
              To prawda z tym koszem, ale za to ja po pół roku użytkowania tego wózka,
              właśnie teraz dkryłam, że mam jeszcze kieszeń z tyłu oparcia - to się nazywa
              refleks smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka