mercedes552 07.07.05, 11:53 Mam zamiar kupić taką parasolkę na allegro ale w ofercie jest tylko jeden kolor (mauve).Prawdę powiedziawszy wolałabym azur albo indigo, bo ten fiolet niezbyt mi się podoba.Czy ktoś ma taki wózeczek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikaes Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 07.07.05, 12:02 Ja go niedawno kupiłam na allegro - jest super, ale mnie się ten kolor od początku podobał Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 08.07.05, 09:21 czy ten wózeczek ma amortyzację? No czy nie jest bardzo twardy? Odpowiedz Link Zgłoś
teresai33 Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 07.07.05, 13:35 Ja też parę dni temu kupiłam ten wózeczek! Kupowałam go w normalnym krakowskim sklepie, bo było taniej niż na allegro, i od sprzedawców (w dwóch sklepach, bo robiłam rekonesans)dowiedziałam się, że w tej chwili te wózki są dostępne wyłącznie w tym jednym kolorze. Na szczęście ten kolor jest całkiem ładny i nawet mi się podoba. Może dlatego, że jeździ w nim mała dziewczynka i ten kolorek świetnie współgra z jej dziewczyńskimi ciuszkami... Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes552 Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 07.07.05, 13:46 Wydaje mi się ,że ten kolor pasuje właśnie dla dziewczynki.A ja chcę kupić wózeczek dla Synka.Czy ktoś wozi chłopczyka w takiej fioletowej parasolce? Odpowiedz Link Zgłoś
ethomas Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 07.07.05, 19:51 ja. Mam co prawda Allegro plus, ale do łba by mi nie wpadło, żeby się zastanawiać czy pasuje dla chłopca... a propos to na moim osiedlu jeżdżą jeszcze dwa takie same i też z chłopakami... Odpowiedz Link Zgłoś
nikaes Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 08.07.05, 07:47 A ja mam pytanko do użytkowników BC Allegro: czy dokupiliście sobie może budkę i pałąk, a jeśli tak to jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 08.07.05, 08:34 Tak dokupiłam pałąk: idealnie pasuje firmy Tako, natomiast budkę zrobiłam pod kolor wózka (khaki) na zamówienie w firmie, która na allegro sprzedaje wózki- parasolki Bambi Cavalletta. Budka świetnie pasuje, jak będziesz zainteresowana to prześlę Ci adres Pani, która przyjmie zamówienie, doradzi, albo wejdź na aukcje tego wózka i wybierz opcję: ZADAJ PYTANIE SPRZEDAJĄCEMU i sama się dogadasz z panią Stasią. Ja tak zrobiłam. Cena budki 55zł. Ja polecam ( pisałam o tym w wątku: budka do Bc Allegro). Odpowiedz Link Zgłoś
wenecja4 Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 08.07.05, 11:18 A gdzie dokupiłaś ten pałąk , mnie też to interesuje. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: BEBE CONFORT ALLEGRO KOLOR MAUVE 08.07.05, 13:03 Ja kupiłam pałąk w sklepie z akcesoriami dziecięcymi w moim mieście, widziałam też że są na allegro, to taka barierka: www.allegro.pl/show_item.php?item=56348641 Odpowiedz Link Zgłoś