Dodaj do ulubionych

mBank- jaki jest?

21.07.05, 13:07
Może któraś z Was jest, była klientem mBanku lub wie coś na jego temat?Czy
warto założyć konto?Czy łatwo dostać pożyczkę?
Potrzebuję sporą kwotę na zapłacenie długu w spółdzielni i szukam możliwości
kredytu, pożyczki.Mieszkanie jest własnościowe.
Obserwuj wątek
    • dorka.3 Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 14:27
      ja mam tam konto od 5 lat, bardzo sobie chwalę ten bank, ale niestety o
      pożyczkę nie starałam się
    • mieszkowamama Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 15:49
      mbank, spoko, jak z pożyczkami w koncie, nie wiem. Polecam Lukas, jest zaj...
      Wejdź na stronę www.lukas.com.pl Tam dowiesz się wszystkiego! Poza tym w
      Centrum Kredytowym Lukasa możesz wziąć łatwo i szybko pożyczkę. Wystarczy, że
      masz dochód 420 netto! To jest numer na infolinię 0-801-33-00-11! Powodzenia
      • dusia75 Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 16:04
        mBank jest super mam konto od 6 lat, mąż ma równierz konto firmowe polecam. Nie
        ma opłat za prowadzenie konta itp bardzo wygodne. Nie polecam Lukas z tego co
        wiem tam jest najdrożej.
        • cruella Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 16:10
          Mam konto od kilku lat. Świetna sprawa, jeśli masz mnóstwo spraw papierkowych,
          które tu załatwiasz w 5 minut przy klawiaturzesmile) Nie ma opłat za prowadzenie,
          są niewielkie za zlecenia stałe (0.50zł).

Na linię kredytową czeka się około pół roku, muszą poznać Twoją "wypłacałność" i
          regularne zasilanie konta.

jest natomiast rzecz, która mnie zaskoczyła: większy kredyt. Zakładają
          przyzwoite zarobki, brak kredytów, czyste konto w BIK, dostałam promesę jedynie
          na 2-krotność zarobkówsmile)))), podczas gdy gdzie indziej dawano mi od ręki do
          30-krotności. Mówię tu o kredycie dużym, przy którym zabezpieczeniem miała być
          również hipoteka. Podziękowałam serdecznie.

Poza tym, polecam mBanksmile
        • mieszkowamama Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 16:35
          To mało wiesz, jeśli coś piszesz, to bierz za to odpowiedzialność. Zajrzyj na
          stronę Lukasa, a potem się wypowiadaj
          pozdrówka
    • mynia_pynia Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 19:17
      Też mam konto w mbank - u, jeśli chodzi o samo konto to rewelacja. Mam jeszcze
      u nich karte kredytową, i mimo że miałam swój rachunek od roku, i dokładnie
      widzieli ile kasy wpływa to przyznali mi karte kredytową na 60% mojej wypłaty- -
      i byłam tym zawiedzina szczególnie że chciałam dwa razy tyle.
      Osobiście zastanawiam się nad zmianą banku, może ten jest rewelacyjny, ale
      głupio jakoś tak że nie ma swoich odziałów, a później ścigaj ludzi gdzieś po
      Łodzi wink
      • kaskasa1 Re: mBank- jaki jest? 22.07.05, 09:24
        mam ten sam problem - dopóki trzymasz u nich pieniądze jest dobrze, jak chcesz
        kredyt to jesteś niewiarygodna; mamy z mężem konto wspólne, emaxa i firmowe,
        chcieliśmy linię na trzykrotność dochodów miesięcznych - 15.000 przyznali nam
        5.000 zł. mężowi odmówiono karty kredytowej bo prowadził działalność
        gospodarczą od 11,5 miesiąca a oni wymagają 12 miesięcy; kto ma mi udzielić
        kredytu jeżeli nie bank w którym mam konto od 5 lat? najgorsze jest to że w
        razie problemów nie masz z kim się skontaktować, telefonist(k)a nie wie i nie
        może przełączć do osoby która wiesmile
        • laminja Re: mBank- jaki jest? 22.07.05, 10:15
          dlatego my mamy też konto w Multibanku. Mają dobre oferty dla firm oraz osób
          uprawiających wolne zawody.
    • ania.silenter Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 19:40
      Mam u nich konto i pożyczkę dostałam od razu - kilkadziesiąt tysiecy. Podobała
      mi się szybka obsługa i minimum formalnoścismile.
      pozdrawiam
    • palka_zapalka Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 22:38
      Ja mam tam konto od 5 lat, ale załozyłam je dla potrzeb jedynie allegrowink
      Od 10 lat mam konto w BPH i mimo, ze nie łateo jest tam wszystko szybko załatwić
      to jednak mają dużo ofert pożyczek niskooprocentowanych i kożystne kredytywink
      Mimo wszystko polecam sprawdzone Banki np PKO BP czy SA
      • palka_zapalka Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 22:40
        sprawdz sobie ofertę www.bph.pl mają teraz jakąś okazyjna pożyczke,ale wiesz na
        bilbordach wszystko jest piękne sprawdź)
    • magdek2 polecam 21.07.05, 23:19
      mam konto od 5 lat, kredyt bez problemów, zawsze mozna zadzwonić i naprawde
      wszystko sie załatwi telefonicznie
    • laminja Re: mBank- jaki jest? 21.07.05, 23:30
      mamy konto w mbanku i multibanku (oba należą do BRE). Z obu jesteśmy bardzi
      zadowoleni. Dobre oferty pożyczek ma multibank, który różni się od mbanku tym,
      że ma kilka oddziałów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka