hanka13 03.08.05, 15:04 Witam, czy ktoras z Was moze mi wyjasnic, jaka jest roznica miedzy wozkami Per Perego Pliko: matic- a P3? Tzn, nie moge znalezc info o matic, a wlasnie taki mam "na oku".... pozdrawiam hanka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajkija Re: per perego pliko -matic a P3?! 03.08.05, 17:01 Pliko Matic to jest P3 przed reformą Jest cięższy niż P3, waży ok 7 kg (7,1 o ile się nie mylę). Ma inną gumę na kołach - jasnoszarą, P3 ma czarną. W ogóle koła wyglądają inaczej. Rączki też mają inne, P3 ma bardziej ergonomiczne. No i pałąk zabezpieczający: Pliko ma jakby owinięty, P3 "goły" plastikowy. Jest jeszcze parę innych detali, jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkija Re: per perego pliko -matic a P3?! 03.08.05, 17:06 Wiesz co, coś mi się z tą wagą pomyliło. W każdym razie Pliko jest cięższy. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka13 Re: per perego pliko -matic a P3?! 03.08.05, 17:25 Witaj, dzieki za info A czy pominawszy kwestie estetyczne, sa duze roznice w jakosci (amortyzacja, prowaadzenie wozka)? Mam do wyboru (z uwagi na ceny) nowa parasolke polska typu np Coneco Joker- albo uzywany Peg Perego pliko matic, co wybrac? pozdrawiam hanka Odpowiedz Link Zgłoś
hanka13 Re: per perego pliko -matic a P3?! 03.08.05, 17:26 acha, i oczywiscie PeG Perego...mialo byc hanka Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: per perego pliko -matic a P3?! 03.08.05, 18:07 wybeiraj pilko pp bez 2 zdan, nawet uzywany, oplaci ci sie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: per perego pliko -matic a P3?! 03.08.05, 22:43 nie zastanawiaj sie - bierz peg perego. Ja mam matica, ktorym jezdzi moja corka i jest juz 4 dzieckiem jezdzacym tym wozkiem. jest super. Odpowiedz Link Zgłoś