inia25 24.08.05, 10:24 widziałam ostatnio w tym sklepie super buciki jesienno-zimowe. Czy macie jakieś doświadczenia z butami tej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mira31 Re: buciki z DECATHLONU 24.08.05, 10:38 witaj, my kupujemy dla całej rodziny buty górskie quechua właśnie w decathlonie, są super do chodzenia po górach, czsami jesienią zakładam je córce na spacery. nie wiem, czy się nadają na zimę, ale na jesień do miasta napewno tak. możesz wybrać buty tej firmy quechua w zależności od potrzeb - są one bardzo podobne wizualnie, ale wykonane z różnych materiałów. Te najprostsze dla dzieci kosztują około 50 zł. Myślę, że jako buty miejskie są wystarczające dla dziecka na jeden sezon. W ogóle w decathlonie są fajne i funkcjonalne ubrania dla dzieci, kurtki - wiatrówki, dresy są super. Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: buciki z DECATHLONU 24.08.05, 10:39 Dość często kupuję zarówno odzież jak i obuwie w Decathlonie ( różnych marek) i zawsze jestem zadowolona z jakości. Buty nigdy się nie pruły, nie przemakały ( choć moje dzieci mają "talent" do niszczenia obuwia ), ubrania nie rozciągały w praniu. Szczerze polecam, choć oczywiście czasem może trafić się jakiś bubel. Mnie zdarzyło się to tylko raz - był to mój kostium kąpielowy ( ale sporo przeceniony więc pewnie dlatego jakość nie najlepsza ). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: buciki z DECATHLONU 24.08.05, 13:41 dzięki dziewczyny - chyba się w takim razie zdecyduję Odpowiedz Link Zgłoś