Gość: anka IP: 89.100.47.* 19.12.06, 16:48 Otoz chce pojechac na 2-3 dni do Londynu - w jakich okolicach centrum Londynu jest fajnie zanocowac a ktorych dzielnic (tych w centrum lepiej unikac) dzieki za odpowiedz pozdr z Dublina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A Re: pytanie do znajacych Londyn IP: 217.196.232.* 19.12.06, 16:57 W okolicach Bayswater i Earl's Court jest masa malych hoteli. Bayswater jest tuz przy Hyde Parku i ogolnie blisko wielu atrakcji. W Kensington tez jest troche malych hoteli, ale nie wiem jak z cenami. Tez bezpiecznie i blisko do centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
ameli133 Re: pytanie do znajacych Londyn 19.12.06, 17:09 ;-) dzieki - poszukam na inecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: pytanie do znajacych Londyn IP: 89.100.47.* 19.12.06, 20:32 a jak z okolicami Victorii - tam jest sporo tanich hoteli - ale jak sama dzielnica - ja tam bylam chyba z 8 lat temu - na chwile;-) wiec nie wiem?? sa jeszcze tanie hotele przy Oxfort Street - a co o tej czesci Londynu... pozdrawiam;-) Odpowiedz Link Zgłoś
reallondoner Re: pytanie do znajacych Londyn 19.12.06, 20:42 Zdecydowanie okolice Victoria Station. Masz tam sporo hoteli, sprobuj wpisac ulice Elizabeth St., Ecclestone Square etc. Wiele malych hotelikow, ceny przystepne, nocne autobusy i bezpieczna okolica. :) Najwazniejsze: Wszedzie blisko na piechote, London Eye, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral. Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: pytanie do znajacych Londyn 19.12.06, 21:49 Blisko Victorii jest blisko wszędzie :-) i mnóstwo hotelików gdzie zawsze jakiś wolny pokój sie znajdzie iza Odpowiedz Link Zgłoś