jolmar 30.08.05, 14:41 Drogie e-mamy! Podpowiedzcie proszę gdzie w Warszawie albo w internecie można kupić fartuszek ceratowy dla małego przedszkolaka - taki do malowania farbami, który chroni ubranki przed zabrudzeniem. Pozdrawiam Jolmar Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cubus1 Re: fartuszek malarski dla malucha 30.08.05, 15:39 My mamy taki Baby Bjorn z Mothercare ale ze wzgledu na cene raczej nie polecam choc sa fajne.Ostatnio widzialam w H&M(seria Puchatek) w bardziej przystepnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
mgurniak Re: fartuszek malarski dla malucha 31.08.05, 08:31 wczoraj widzialam na stadionie ale tu blizej chinczykow nie na koronie za 5 zł fartuszki do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
mamajka6 Re: fartuszek malarski dla malucha 31.08.05, 13:26 Ja kupiłam taki na allegro-miał być śliniaczkiem dla młodszej,a okazała sie fartuszkiem do malowania w który mieści sie moja 7-latka.Jest naprawdę super,no a cena ))Wejdź na nick xrychu,albo po haśle fartuszek Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: fartuszek malarski dla malucha 31.08.05, 18:39 H@M, ale nie zawsze są, za to jak są to fajne i mniej niz 20 zł - z kubusiem, batmanem itp. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: fartuszek malarski dla malucha 02.09.05, 12:51 też polecam te z H&M. Są rewelacyjne. Moje obie dziewczynki zakładają je do jedzenia, pomagania mi w kuchni i malowania. Wyglądają w nich uroczo Starczają na długo, mają jakby ortalionowe rękawki dzięki czemu łatwo je przeprać, reszta jest ceratowa a zapina się na rzep. MOżna tez dostać na allegro ale dużo się przepłaca. U mnie króluje seria chyba z Kopciuszkiem albo jakąś inną królewną Odpowiedz Link Zgłoś
anuska25 Re: fartuszek malarski dla malucha 03.09.05, 16:05 a gdzie w necie je dostane? Odpowiedz Link Zgłoś