pia_ 14.09.05, 14:35 www.eczapki.pl/v1/ Te dla dzieciaków są fajnie kolorowe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolakl Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 14.09.05, 15:41 Pia_ te czapki są ogień! Juz widziałam mojego malucha w którejś wesołej uszatce (siebie zresztą też ale doczytałam, ze są one w uniwersalnym rozmiarze. Hmmm co to może oznaczać? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 14.09.05, 15:53 Wg mnie nie ma czegoś takiego jak uniwersalny rozmiar w przypadku czapek dla dzieci. Dla dorosłych one size to normalka i na mnie zawsze pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
jolakl Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 14.09.05, 15:58 No i tym samym nadal szukam czapeczki,podobnie zreszta jak i "idealnego" kombinezonu zimowego. A czas ucieka! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
thrier Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 15.09.05, 11:22 super link, dzięki pia_!!!!!! Jeśli ktoś kupił, proszę o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: a to znacie? 16.09.05, 12:57 Znamy, znamy Moja córa co sezon ma czapki Bexa, świetna jakość i fajne wzornictwo. Jeszcze na jesień mała będzie nosić czapkę wiosenną taką z kucykami-dredami kremowo-czerwoną. Wygląda w niej super Odpowiedz Link Zgłoś
zarebamon Re: a to znacie? 16.09.05, 14:28 Kurcze gdzie je mozna kupić buuu.... Na tym moim zadupiu jest tylko maya i broel..... Eh powinnam się do tego przyzwyczaić Pozdrówka Monika Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: a to znacie? 16.09.05, 14:30 Pia aja qrna nie znałam do dziś :o ... linka dostałam od koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do Greenland 16.09.05, 14:50 W naszym sławetnym Askocie, który chyba znają wszystkie wrocławianki (tu bardzo proszę o rabacik - to ja, ja )))) jest zawsze bardzo dużo czapek tej firmy - przypuszczam, że mają podpisane umowy. Dlatego Broel i Bexa jest w pełnym asortymencie, ale i tak najfajniejsze modele znikają jak kamfora Śmieszne jest to, że wzornictwo Bexy cieszy się tak wielkim powodzeniem, że te czapki są produkowane w tych samych modelach już od kilku lat. Ostatniej zimy na Allegro kobitki zabijały się aby kupić używaną czapeczkę dla noworodków z serii baranek (owieczka?). Ze swojej strony potwierdzam, że te czapki są świetne. A tak z innej beczki, mogę napisać do Ciebie na priva, bo miałabym wielką prośbę )) Odpowiedz Link Zgłoś
katka74 Re: a w Wa-wie są? 16.09.05, 14:56 A czy gdzieś W stolicy te czapki można dostać?! Są super! Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena11 W Szczecinie są !!! 16.09.05, 15:03 I są super! Tylko ciężko z dostępnością (idą jak woda - to fakt). Mamy letnie z tej firmy i są fajowe Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ To nasze czapki z Bexy 16.09.05, 15:18 bexa.pl/grafika/kolekcje/2004_jz-03.htm tego Azora mieliśmy na jesień ub roku i tą wiosnę bexa.pl/grafika/kolekcje/2004_jz-04.htm a Girl użytkowana jest nadal, tylko nasza jest o wiele ładniejsza z przeźroczystymi koralikami na końcach dredów bexa.pl/grafika/kolekcje/2004_jz-15.htm a tu jest ten najbardziej chodliwy model Baranek Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama ...a znacie te czpki? 16.09.05, 15:32 www.birko.com.pl/sklep/index.php?akc=prod&strona_p=3 znalazlam przypadkiem w necie, ale nie widzialam nigdy na zywo...zna ktos te czapki? przymiezam sie do "mysi" albo bezowego "rysia" Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: ...a znacie te czpki? 16.09.05, 15:43 He, he z niektórych modeli np Halina nieźle się uśmiałam, Egipcjanka i Rzymianka też są "twarzowe". Ale inne modele są fajne, Mysia, Jeż, Miś itp są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: ...a znacie te czpki? 16.09.05, 16:02 ))) no przy egipcjance i rzymiance to kogos niezle poniosło ale nad Halina w czerwieni to ja sie przyznam nawet zastanawialam taka retro, tylko nie mam do czego jej zalozyc.... fakt ze firma ma wiecj modeili niefajnych niz fajnych i na zdjeciach mimo ze kolorow wybor prezentuja te najbardziej bure, takie malo dzieciece....ale kilka mi sie podoba tylko nie wiem jak z jakoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: do Greenland 16.09.05, 16:54 jeszcze tylko podam Ci adres pod który częściej zaglądam niż pod gazetowy: greenland@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: a to znacie? 16.09.05, 16:22 Ale oczywiście nie wszystkie! Kilka czapek z Bexy też jest ciekawych i w "dorosłym" stylu , a ja takie lubię najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
almerka1 Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 16.09.05, 16:04 niedrogie i bardzo ładne czapeczki znajdziecie w sklepie www.wszystko.dla.dziecka.pl oraz wiele innych fajnych ubranek dla niemowląt Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 16.09.05, 16:17 Mnie też się podoba kilka modeli w ofercie Birko,( dla chłopców) Bexa według mnie ma zbyt przesłodzone i dzidziusiowate. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 16.09.05, 16:23 Przeklejam: Ale oczywiście nie wszystkie! Kilka czapek z Bexy też jest ciekawych i w "dorosłym" stylu , a ja takie lubię najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 16.09.05, 16:36 Albo ja jakas niedowidzaca jestem albo ja zadnych zimowych i jesiennych czapek dla dzieci nie widze w tym sklepie www.wszystko.dla.dziecka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greenland Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 16.09.05, 16:57 ja też nie wiec to pewnie reklama Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Re: Oryginalne czapki na zimę w necie - link 16.09.05, 16:59 Taaa, reklama sklepu z czapkami bez czapek))) a swoja droga to juz 3 watek z ta reklama.... Odpowiedz Link Zgłoś