moni912 14.09.05, 15:41 Może mi podpowiecie co się teraz kupuje na chrzest. Chodzi o prezent dla chłopca od ojca chcestnego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madix1 Re: Prezent na CHRZCINY 15.09.05, 13:03 Mój synek dostał od chrzestnego stojący, owalny,niewielki, srebrny obrazek (?) z aniołkami (śliczny) i pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
minikap Re: Prezent na CHRZCINY 15.09.05, 21:52 Najlepiej zapytać rodziców czy jest coś czegoś potrzebują (np huśtawka, krzesełko itp) chyba że chesz żeby to była pamiątka - pomysł z motywem anioła jest sympatyczny, bo nigdy za dużo Aniołów Struży. W naszym przypadku rodzinka zdecydowała się głównie na finasowe załączniki, dzięki temu kupiliśmy meble do pokoiku małej. Mała dostała też 1kg cukru - żeby dziecię miało słodkie życie. Możesz kupic np. jakiś sygnet - z biżuterii, ale istnieje ryzyko powtórzenia prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Prezent na CHRZCINY 16.09.05, 16:40 wg mnie najlepsze są pamiątki:szkatułki, sloniki na szczęście, jakis zegar itp Odpowiedz Link Zgłoś