Dodaj do ulubionych

Jesień-zima z TUP-TUPA

19.09.05, 10:52
http://www.hurtimex.com.pl/htm/main_podstrona.php?zGlownej=true&akcja=kolekcje&wyjazd=%5Btype+Function%5D&zaznaczony=%5Btype+Function%5D&odznaczony=%5Btype+Function%5D&wcisniety=%5Btype+Function%5D&strzalekPoz=%5Btype+Function%5D&myColor=%5Bobject+Object%5D&pozX=700&alfaLinki=100&efektAlpha=214%2E95&scalaAlpha=110&tempscaleA=%2D26%2E2375&zaznaczonyColor=%5Bobject+Object%5D&odznaczonyColor=%5Bobject+Object%5D

Niestety na tej stronie jest tylko opis kolekcji, ale widziałam zdjęcie
różowego kombinezonu z futerkie i był prześliczny.
Obserwuj wątek
    • carminamama Re: Jesień-zima z TUP-TUPA 19.09.05, 10:55
      Pia tym długasnym linkiem mogła bys startowac do jakiegos konkursuwink)))
      • pia_ Re: Jesień-zima z TUP-TUPA 19.09.05, 10:59
        http://www.hurtimex.com.pl/htm/main_podstrona.php?zGlownej=true&akcja=kolekcje&wyjazd=%5Btype+Function%5D&zaznaczony=%5Btype+Function%5D&odznaczony=%5Btype+Function%5D&wcisniety=%5Btype+Function%5D&strzalekPoz=%5Btype+Function%5D&myColor=%5Bobject+Object%5D&pozX=700&alfaLinki=100&efektAlpha=214%2E95&scalaAlpha=110&tempscaleA=%2D26%2E2375&zaznaczonyColor=%5Bobject+Object%5D&odznaczonyColor=%5Bobject+Object%5D

nie moja wina, ze to takie długie smile))
        • mamaemmy Re: Jesień-zima z TUP-TUPA 19.09.05, 11:04
          Zainteresował mnie ten kombinezon.Ale obejrzec nie dam rady,bo żeby skopiować adres musiałabym mieć większy rozmach na biurkusmile
          Jak ktos mógłby rzucic aktywny link,to bardzo proszę!
          • pia_ Re: Jesień-zima z TUP-TUPA 19.09.05, 11:14
            Niestety na tej stronie nie ma zdjęć tej kolekcji, jest tylko opis. Ja zdjęcie
            widziałam w branżowym piśmie - i kombinezon był słodki (zwłaszcza to wywwijające
            się futerko na kapturze.
            • pia_ Re: Jesień-zima z TUP-TUPA 19.09.05, 11:17
              www.hurtimex.com.pl/
              trzeba wejść na kolekcje, zdjęcia są takie malutkie na dole i trzeba na nie kliknąć.
            • ewitak25 Re: Jesień-zima z TUP-TUPA 19.09.05, 11:22
              Hej! Na tej stronie można skrócić link: www.glinki.pl. Widziałam wczoraj różowy
              jednoczęściowy kombinezon Tup Tup w Smyku w W-wie. Fajny ale nie powalający na
              kolana (dla mnie za ostry kolor) no stosunkowo i niedrogi: coś koło 100 zł. Ale
              może piszecie o innym kombinezonie? Pozdrawiam!
              • pia_ Re: Jesień-zima z TUP-TUPA 19.09.05, 11:32
                To pewnie ten sam, ja widziałam zdjęcie reklamowe i tam wygladało to na łagodny
                róż i było to wszystko tak upozowane, że dzieciak wygladał w tym prześlicznie.
                Ale wiadomo, że reklama iluzją jest, ale cena 100 zł jest ok smile
    • pia_ CZY KTOŚ WIDZIAŁ TĘ KOLEKCJĘ - jakie ceny???? 21.09.05, 10:40
      Jak w tytule.
      • jolakl Re: CZY KTOŚ WIDZIAŁ TĘ KOLEKCJĘ - jakie ceny???? 21.09.05, 11:12
        Wczoraj kupiłam dwuczęściowy kombinezon Tup tupa w kolorze niebieskim z
        dodatkami z szarego polaru. Nie powala mnie to wzornictwo ale cena owszem. Za
        komplet w rozmiarze 92 zapłaciłam 150 zł. Pozostaje mi dopasowanie jakiejś
        fajnej czapeczki, bo ta z kolekcji tup tupa była beznadziejna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka