Dodaj do ulubionych

wózek chicco tech 6wd duo

04.10.05, 12:04
wiem, że o wózkach bez przerwy ktoś pisze, ja rozglądałam się za różnymi i w
każdym mi coś nie pasowało, nawet jak oglądałam deltimy to nie do końca mnie
to cieszyło- ciężkie koła, zły dostęp do kosza, za głęboka buda itp. Wózek
chicco mi się bardzo spodobał, zwłaszcza, że jest promocja i kosztują 999 zł.
Mają gondolke, a to było dla mnie wazniejsze niż nosidło, łatwy dostęp do
kosza, 6 kołowy jest lżejszy i zwinniejszy niż 4 kołowy a jednocześnie koła
łatwiejsze do wykorzystania przy spacerówce. Nie ma co prawda przekładanej
rączki, ale poza tym nie mam do niego zastrzeżeń, a jak Wy sądzicie na ten
temat??????????? Aha no i fajnie, że jest możliwość wykorzystania fotelika,
kładąc go na spacerówce. Mam tylko obawy,żeby Maluszek nie wyrósł za szybko z
oparcia na nóżki.ale poza tym wózek wygląda na solidny i dopracowany. Chyba
lepszy niż modele z deltima, jak myślicie???
Obserwuj wątek
    • jolanta8 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 14:23
      ja kupiłam chicco 6wd duo i jak narazie ni ejest użytkowany ale bardzo jesteśmy
      z niego zadowloenie
      oczywiscie wszystko wyjdzie dopiro w czasie jeżdzenia nim ale juz teraz czuć tą
      lekkośc i zwinnośc w kołach ,można go obrócić o 360 stopni bez podnoszenia wózka
      no i cena rzeczywiście atrakcyjnasmile
      tez chciałam jak Ty kupić deltima ale jak go zobaczyłam w sklepie to coś mie
      nie pasowało same plastiki
      pozdr
      • ikusiaa25 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 14:53
        dziękuję Ci bardzo za odpowiedź, prawie po nocach nie śpię i zastanawaim się,
        czy to będzie dobry wybór smilew koncu Maleństwo będzie w nim jeździć z 1,5 roku.
        Co do deltimów nie byłam do końca przekonana, a jak zobaczyłam chicco (po
        obniżce), to jak kamień z serca, tylko nie wiem do końca jak z tymi kółkami?
        Ładniejsze i bardziej funkcjonalne na początek są pompowane, ale wózek ciężki i
        przez to mniej zwrotny, 6 kołowy jest zwrotniejszy i podoba mi się jako
        spacerówka,którą w końcu się dłużej użytkuje, ale boję się, czy nie za bardzo
        mi wytrzęsie Maleństwo, ale w końcu nie są one takie małe (lepiej żeby były
        gumowe, a one chyba są z plastiku i pianki?).No i właśnie takie mam dylematy,
        pozdrwiam mamusie, które mają podobne smile
    • ikusiaa25 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 15:52
      nieśmiało podnoszę jeszcze ten wątek
    • fruzia80 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 16:05
      Ja kupiłam i po kilku miesiącach się go pozbyłam. Dla mnie był beznadziejny. A
      co do tej promocji, już dwa lata temu była taka sama i non stop się powtarzasmile
      Wózek przede wszystkim był bardzo sztywny i twardy. Zero amortyzacji. Nie
      jeździłam nim wcale po leśnych wertepach tylko po chodnikach i naprawdę wózek
      wyłapywał każdą nierówność. Poza tym był ciężki, naprawdę ciężko podjeżdżało
      się pod krawężnik. Moja koleżanka miała model 4WD, na 4pompowanych kołach i też
      sprzedała go po kilku miesiącach. Ja po sprzedaniu tego nieszczęsnego wózka
      kupiłam wózek Inglessina Magnum i tym wózkiem jestem zachwycona. Kupowałam na
      allegro używany, ale żadnych śladów zniszczenia, w idealnym stanie za 400zł.
      • jolanta8 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 16:24
        a ja kupiłam ten wózek po namowie koleżanki użytkuje go juz drugi rok i jest
        bardzo zadowolona,to fakt ta promocja sie powtarza ,promocja cenowa

ja nie mam zamiaru jeździć po wertepach i po lesie więc w grę wchodza tylko
        chodniki i ulice
        a szczerze mówiąc to gondolkę bedziesz użytkowac do pół roku a sapcerówkę juz o
        wiele misiecy później
        ja własnie z tego względu wybrałam 6 kółek ,bo są zwrotne i wózekjest jednym z
        lzejszych jakie oglądałam i podnosiłam,14kg gondolki to dużo?????? sama
        ważyłam! hmmm .....wydaje mi się,ze nie

ja nie szukałam miekkiego wózka zeby w nim kołysać bo cośmi sie dzieje jak widz
        ejak matki trzesa tymi wózkamismilewłasnie szukałam o bardziej stabilnej budowiesmile

pozdr
    • bbb21 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 16:58
      witaj,
      używamy ten wózek od 15-u miesięcy. Zwrotne koła są rewelacyjne, wszędzie,
      przeważnie w sklepie na zakupach. W razie potrzeby, gdy są wertepy trzeba je
      zablokować, aby się nie ,,telepały,,. Aha, mieszkamy poza miastem, na spacery
      chodzilmy także po lesie-korzenie, dołki itp. Gondolę używaliśmy b długo, do
      chyba 7 mies. życia synka. Spacerówka jest ok. Na pewno nie wyrośnie z podstawki
      pod nóżki. Nie jest najlżejszy, ale za to stabilny. Jeśli go kupisz, nie kupuj
      folii przeciwdeszczowej chicco, bo pasuje każda inna, a jest o dużo tańsza niż
      oferowana w chicco. Promocje na wózki są rzeczywiście ciągle.

Pozdrawiam
      • madzienka25 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 17:09
        Ja tez 2 tyg zakupiłam wózek chicco 6wd.Jestem zadowolona.Najbardziej mojemu
        męzowi podoba się,że ma skrętne koła,cały czas jeżdzi z nim na razie po
        mieszkaniu i gondola bo będziemy mieli zimowego maluszka.Tapicerka akurat jak
        na zimę.Jest lżejszy od deltima,bo tez myslelismy nad zakupem.
    • ikusiaa25 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 17:14
      dziękuję za cenne informacje, tak więc wreszcie jestem przekonana. A jak
      szuukałaś folii, to o jaką pytałaś w sklepie i ile kosztuje i czy rzeczywiście
      jest potrzebna na spacerówkę, ma przecież cienkie okrycie na nóżki? Pozdrawiam,
      Dominika
      • bbb21 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 17:42
        to jest folia przeciwdeszczowa. Nam się przydała, bo chodziliśmy w deszczu. A
        dzieciaczka przykrywasz odpowiednio pod tą folią, jest ochraniacz na nogi ,
        kocyk. W sklepie powiedziałam pani, że chcę nabyć folię na wózek chicco taki i
        taki, tanią polską. Pasującą oczywiście. Nie pamiętam tej ceny, ale chyba 27 zl
        (15 zl)?? Nie pamiętam, to było w 2004. Znajomi kupili oryginalną chicco za 65
        zł. W ub roku. Dla mnie to b znaczna różnica. Pozdrawiam. B
      • jolanta8 Re: wózek chicco tech 6wd duo 04.10.05, 17:42
        mimo wszystko i tak jest potrzebna folia przeciwdeszczowa
        pytaj ise o folie na gondolke i osobno na spacerówke sa po parę złotych
        w chicco rzeczywiscie jest bardzo droga
        • bbb21 Re: wózek chicco tech 6wd duo 05.10.05, 09:26
          ta folia , którą ja kupiłam pasuje na gondolkę i na spacerówkę! Mam jedna!
          Pozdrawiam smile)
    • gosiak59 Re: wózek chicco tech 6wd duo 13.11.05, 12:04
      wozek jest super! dla mnie tez maz taki zamowi w sklepie, jest napewno wykonany
      z lepszych jakosciowo materialow niz polskie wozki, zwinny, zgrabny i
      funkcjonalny
      no i ta promocyjna cena...
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka