bellanowak 08.10.05, 15:38 Proszę podzielcie się ze mną opiniami na temat fotelika Graco Rally Sport. Czy warto go kupić, czy może lepiej dołożyć kilka złoty i kupić inny? Jaki fotelik polecacie z przedziału od 15 - 36 kg? Bardzo proszę o porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajoasi Re: fotelik samochodowy Graco Rally Sport 11.10.05, 16:40 Witam, Jest to bardzo dobry fotelik przeznaczony dla dzieci od 15-36 kg, wiec na pewno bardzo długo Ci posłuży. Jak dziecko podrośnie odpinasz oparcie i pozostaje podstwka pod pupe, z ktorą dziecko bedzie bardzo dlugo jeździć Fotelik zaopatrzony jest w specjalny system EPS zwiększający bezpieczeństwo przy uderzeniu z boku. -regulowaną wysokość zagłówka. -miękka i łatwa w demontażu tapicerkę, którą można przeprać -możliwość regulacji wysokości podłokietników -dwa wysuwane pojemniki na napoje i inne drobne rzeczy -mozliwość odpięcia oparcia z pozostawieniem samej podstawki Mogę Ci polecić sklep www.wszystko.dla.dziecka.pl Ceny fotelików samochodowych są najniższe w internecie, a dodatkowo są niskie koszty przesyłki ok 20zł. Sama kilka razy u nich kupowalam i jestem bardzo zadowolona. pozdrawiam Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
euzebia500 Re: fotelik samochodowy Graco Rally Sport 13.10.05, 11:29 Inny! Graco nie ma osiągnięć w dziedzinie bezpieczeństwa . Zadnych. Zobacz testy: www.fotelik.info/testy/szukaj5-0.php pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: fotelik samochodowy Graco Rally Sport 14.10.05, 07:05 Inny - nie rób błędu i niepotrzebnie nie wydawaj piniędzy jeśli masz możliwośc to poczekaj i nazbieraj pieniędzy aby kupić lepszy. Ja też kilka dni temu miałam taki problem tylko już obczytałam się w testach i opczytałam literatury auto moto itp.dla mnie wybór był między roemer a maxi- cosi Rodi XP w przedziale wagowym 15-36 obejrzałam je dokładnie w sklepie przyjrzałam się tapicerce itp. wygrał MAXI-COSI Rodi XP nawet wizualnie trochę lepiej się prezentuje a do tego jeszcze wybrałam w czerwonym kolorze a niech ma moje maleństwo i niech też będzie modny w aucie. cena tego fotelika w polsce to można dostać w sklepach internetowych to od 510 zł , jest sklep który bodajże życzy sobie 515 zł a w tym są już koszty transportu. Ja mogłam skożystać z innego rozwiązania taki fotelik kupił mi kuzyn w Niemczech przez internet z dostawą do domu zapłaciłam 103 euro a w tym był gratis uchwyt do fotelika na butelki do napojów. Polecam stronę którą podał porzednik Odpowiedz Link Zgłoś