chimba 28.11.05, 11:59 Jest wątek co dla siostry w ciaży na prezent pod choinkę. Natomiast ja mam pytanie co dla teściów pod choinkę, jak zawsze mam z tym problem - na każdego chce przeznaczyć coś tak około 70 zł... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abbra Re: Ja mam inny problem co dla teściów? 28.11.05, 12:45 dla teścia : portfel , dobra woda kolońska lub po goleniu , pióro lub długopis jakiejś lepszej firmy ( są takie zestawy np. długopis + ołówek automatyczny ) dla teściowej : jedwabna apaszka , dobry krem do twarzy , srebrna biżuteria np. łańcuszek , kolczyki , broszka . Oczywiście jeżeli lubisz teściów Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś
nean Re: Ja mam inny problem co dla teściów? 29.11.05, 12:50 Moi teściowie dostali ostatnio bilety do teatru na stukę Kamińskiego "W obronie Jaskiniowca" i to był strzał w 10! Teść który nie lubi teatru śmiał sie cały czas teściowa też. Byli bardzo zadowoleni i ostatnio kiedy powiedzieliśmy im że dostaną prezent za tydzień to od razu pytali czy to bilety (a to był telefon bezprzewodowy he he) Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Re: Ja mam inny problem co dla teściów? 29.11.05, 13:50 A może kalendarz ze zdjęciem dziecka (gg.4805675 lub buanitka@gazeta.pl) Odpowiedz Link Zgłoś