Dodaj do ulubionych

Widziałyście takie skarpetki w h&m???

30.11.05, 21:44
www.allegro.pl/show_item.php?item=74690328
co o tym myslicie, jeśli chodzi o chodzenie po domu dla 13 miesieczniaka,
może to jest dobre rozwiązanie???????
Obserwuj wątek
    • ingrid123 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 30.11.05, 21:55
      Dla mnie super!
      Niestety nie widziałam ich na żywo ani nie uzytkowałam ale bylabym skłonna
      zaryzykowaćsmiletylko co zakładać pod spód???Może nic???Czy one sa na gołą stope?
      • alexsc Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 30.11.05, 22:02
        Ja kupiłam podobne synkowi (takie z abs'ową podeszwą) . To normalna skarpetka
        tylko że pod spodem "wylana" na całości czymś co się niby nie sliska. Zadna
        rewelacja , uzywamy sporadycznie.
        • maja285 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 30.11.05, 22:03
          no ale to skóra podobno?????
      • maja285 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 30.11.05, 22:03
        ja chyba bym zakladała na rajstopki, tak jak kapcie
      • alojw Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 30.11.05, 22:03
        Można je zakładać na gołą stopę, gdyż ta gumowa część jest naszyta na
        skarpetkę. Ja takie skarpety zakładałam mojemu szkrabowi we wrześniu zamiast
        bucików (dziecko niechodzące). Tylko te, które ja miałam miały jeszcze taką
        gumeczkę, która przytrzymywała je aby nie spadły. No i ta cena na allegro jest
        zawrotna. Ja płaciłam w sklepie H&M 24,90.
        • alexsc Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 30.11.05, 22:28
          przeciez handlary muszą zarobicsad(
          • balbina33 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 01.12.05, 08:36
            One niestety nie sprawdzają się na śłiskiej powierzchni, ja zachwycona nimi
            kupiłam dla synka, niestety nie pomyślałam że będzie się ślizgał po płytkach i
            skończyło się tym, że skarpety leżą w szafie sad
    • pacynka27 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 01.12.05, 08:40
      Mój synek chodzi tylko w takich ciapkach. Jak wyrośnie z jednych to kupuje mu nastepne. Są cieplutkie (zakładamy na gołą stopę), nie ślizgaja się, od spodu maja skórę i są bardzo wygodne.
      No ale niedługo będę miała problem bo mój synek chodzi juz w największym dostepnym rozmiarze i jak wyrosnie to będziemy musieli poszukać czegoś innego NIESTETY
      Pozdr.

Ps. W galeriach w Wa-wie kupowałam takie kapcie po 19.90, na allegro raz kupiłam za 39! (ale były z ukochanym Puchatkiem więc nie miałam wyjścia smile)
    • driadea Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 01.12.05, 10:40
      Ja kupiłam coś podobnego, tyle, że podeszwa jest z miękkiej, antypoślizgowej
      gumy. Zaplaciłam 11 zł w Go Sport.
      A ta skóra to chyba nie ma właściwosci antypoślizgowych??
      • pacynka27 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 01.12.05, 12:46
        Jak zobaczyłam te kapcie po raz pierwszy to też myslałam że będą śliskie.
        Ale ta skóra naprawdę sie nie ślizga (mój maluch i jego siostra cioteczna wypróbowali ciapki na śuper śliskim parkiecie u babci i żadnego wypadku nie było).
    • inia25 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 01.12.05, 12:51
      nie sprawdzaja sie w domu - sa potwornie sliskie. No chyba ze mieszkanie masz
      cale wylozone wykladzinami.
    • agaszaga do pacynka27 01.12.05, 12:53
      Hej, a mogłabys napisać, gdzie dokładnie w Warszawie kupowałaś podobne kapcie
      za 19,90. Szukam od jakiegoś czasu takich na ok. 25 ale w hm i kappahlu
      ostatnio były tylko małesad( z góry dzięki, pa pa - aga
      • nikaes Re: do pacynka27 01.12.05, 13:32
        Moja córeczka równiez śmiga po domu w tych skarpetkach.Wczesniej latała w
        skarpetkach antypoślizgowych, ale stópki miała zimne, a w tych - choć zakładane
        na gołe nogi - zawsze są cieplutkie! Ja polecam, bo u nas sprawdzaja sie
        rewelacyjnie. Nie mam dywanów ani wykładzin, same panele lub kafle, a jednka
        córka nie slizga sie! a jest w ciągłym ruchu, nie chodzi tylko biega po domu wink
        Dla mnie rewelacja, jak wyrośnie, kupimy nastepne!
        Acha - ja tez kupowałam w H&M za 24,90 zł, ale ostatnio widziałam je juz za
        29,90. Identyczne jak w H&M, z napisem Logg ale bez metki firmowej H&M, a takze
        inne fajne wzory widziałam ostatnio w Smyku we Wrocławiu za 19 zł., więc może w
        innych miastach też będą. Niestety u nas były juz tylko małe rozmiary, tzn. do
        19-20.
    • joasia401 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 01.12.05, 13:47
      Ja kupiłam takie kapcie synkowi w H&M na Targówku. Są ze Snoopim i kosztowały
      19,90. Nie ślizgają się i bardzo dobrze się sprawdzają u takiego malca(mój ma
      17 m-cy).
      • ja_sylwia są super 01.12.05, 16:23
        w ogóle się nie ślizgają, u nas ślizgały się skarpetki anty-poślizgowe(smile)),
        ale te z H&M są super.
      • azyli Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 06.12.05, 16:25
        Witam,
        Dawno kupowalas te kapcie na Targówku? Ja w ostatni weekend bylam na Woli i w
        Arkadii i nie bylo chlopiecych tylko same rózowe i oczywiscie nawet nie wiedzą
        czy i kiedy bedą. Szukam rozmiaru 23-24 (ok 14 cm). Pamietasz moze czy byly
        takie rozmiary?

• leigh4 Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 07.12.05, 14:02
          ja kupilam w kaphallu b. podobne. rewelacja. Niemal w całym domu mamy gres
          raczej b. śliski, ew parkiet, a tylko w jednym pokoju wykładzinę i kapcie
          sprawdzają się b. dobrze. Lepsze od ABS-ów, ponieważ nie ściągają się i nie
          przesuwa się spodnia część. Zakładam na gołą stópkę. Ładnie się piorą(prałam na
          razie ręcznie) iw ciągu nocy spokojnie zdążą wyschnąć. ja kupiłam za 29,90zł,
          rozmiar 23-26 w granatowo-białe paseczki.
    • maczkama Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 07.12.05, 14:24
      Ja też niedawno odkryłam te kapcie. Zakładam je na gołą stópkę. Córka raczej
      się nie ślizga. To są jedyne skarpetki które jej nie spadają i których sama nie
      ściąga. Dla nas rewelacja. Córka ma 20 mcy.
    • kiranna Re: Widziałyście takie skarpetki w h&m??? 07.12.05, 14:31
      polecam te skarpetki, moj synek od 2 lat nosi takie zarowno na gola stopke jak
      i na rajstopki. piora sie rewelacyjnie w pralce i bez problemu schna na
      kaloryferze. jedyny mankament, ze dosc szybko mechaca sie, ale i tak w chwili
      obecnej sa najlepszym wynalazkiem tego typu na rynku. zwykle abs-y u nas nie
      sprawdzily sie, dziecku cieplej jest na skorzanej podeszwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka